imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Apple anunță noi servicii

Tim Cook: E posibil ca Apple să anunțe noi servicii


Însuși CEO-ul Apple, Tim Cook, a dat de înțeles într-un interviu că, pe viitor, e posibil ca Apple să-și extindă paleta de servicii. În plus, noi bănuim deja cam despre ce ar putea fi vorba…

Ieri, Tim Cook a fost invitatul emisiunii Mad Money de pe CNBC, găzduită de Jim Cramer. Pe timpul interviului, gazda a întrebat dacă Apple pregătește vreo surpriză pentru anul acesta legat de serviciile companiei. Reacția lui Tim Cook a fost neobișnuit de directă, deși fără prea multe detalii concrete.

Apple va anunța noi servicii anul acesta

Însă care ar putea fi acestea? Ei bine, de cel puțin un serviciu putem fi siguri, mai ales atunci dacă luăm în calcul evenimentele ultimelor zile. Nu e nimic altceva decât propriul serviciu TV, asezonat cu propriul conținut. Ceva asemănător cu Netflix, ca să spunem așa.

Pe de o parte, de mai multă vreme există zvonuri conform cărora anunțul oficial e așteptat în 2019. Mai mult, se pare că Apple a cheltuit sume destul de impresionante pe acest proiect. Pe de altă parte, poate nu e o coincidență că, dintr-o dată, aproape toți producătorii de televizoare au anunțat că vor oferi suport pentru departamentul de filme și show-uri iTunes și AirPlay în viitorul apropiat.

Dacă vestea nu e suficient de interesantă, poate ar fi bine să ne gândim la forma de plural folosită de Tim Cook. Care ar putea fi aceste servicii anonime pe care Apple le va anunța? Ei bine, noi nu avem nicio idee, așa că îți pasăm ție întrebarea: Tu ce părere ai?

Sursa: The Verge

Vezi oferta de produse iStyle!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.