imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Nimic nu va fi mai bun decât asta. Clip A-Ha cu ARKit!


Puteți închide Internetul pentru ziua în care ați vizionat acest videoclip. Echipa de dezvoltatori de la TRIXI a înțeles perfect modul în care poate convinge oamenii de conceptul lor. Lăsați globul disco să se învârtă oameni buni!

Dezvoltatorii au încercat de câteva săptămâni deja să înțeleagă cum funcționează ARKit, deci evident că încearcă să depășească granițele în această etapă timpurie pentru a-și da seama exact ce poate face. Așa cum era de așteptat, lucrurile dezvoltate în această perioadă de test sunt uneori de un nonsens imens. Am văzut pisicile zburând în spațiu, fidget spinnere virtuale, atacuri zombie, iar lista ar putea continua.

Cu toate acestea, pur și simplu nu există cuvinte pentru a descrie ceea ce a dezvoltat echipa TRIXI din Chicago. Trecut și viitor, retro și sci-fi, 1985 și 2017 se reunesc într-un clip de 1 minut și 55 de secunde. Ei au recreat videoclipul melodiei “Take On Me” al celor de la A-Ha, care nu numai că este distractiv, ci este și un mare test video pentru ARKit.

Deși este probabil imposibil ca o persoană care a depășit deja vârsta de cinci ani, să nu știe acest cântec, sau să nu îl fi auzit-o cel puțin o dată. Cu toate acestea, pentru a fi compleți, iată câteva informații despre formație și despre melodie. Trupa A-Ha a ajuns în topul listei Billboard în 1985 cu albumul lor de synthpop intitulat “Hunting High and Low”. Melodia “Take On Me” a avut un rol important în acest lucru, în plus frumoasa melodie a fost asociată cu un videoclip uimitor care a fost considerat a fi o capodoperă pe atunci. Puteți viziona videoclipul aici.

Pentru ca această magie să se întâmple acum 32 de ani, au avut nevoie de sute de elemente grafice realizate manual, luni de pregătire și o echipă de filmare extrem de profesionistă. Cu ARKit acum, au avut nevoie de doar câteva zile pentru a duce acest concept mai departe în realitatea augmentată. Și cât de bine au făcut asta!

În primul rând, echipa TRIXI a făcut o excursie în Unity 3D Asset Store pentru a face câteva cumpărături. Ei au creat scenariile vizuale cu ajutorul GameFlow, au animat personajele și scena cu Mixamo și apoi au adăugat puțin sens întregului cu câteva adăugiri folosind inteligența artificială. În cele din urmă, au dus proiectul la perfecțiune cu ajutorul ARKit și așa au creat următorul clip video.

Slavă melodiilor care ni se fixează în cap, cu siguranță vom murmura melodia asta toată ziua …

sursa: The Verge

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.