imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Nici să nu te gândești să începi să ieși la întâlniri romantice fără un iPhone


Potrivit unui studiu pe care nu ar trebui să-l iei în serios, cei mai mulți oameni preferă să iasă la întâlniri romantice mai degrabă cu utilizatori de iPhone, decât de Android.

E aproape sigur că Decluttr, o pagină de internet ce vinde dispozitive second-hand, nu a realizat cea mai reprezentativă cercetare la care au participat clienții săi. Rezultatul acestui studiu confirmă afirmațiile pe care le-am făcut în urmă cu ceva vreme, în legătură cu faptul că e mult mai ușor să ai succes la întâlnirile romantice dacă ești utilizator de iPhone.

Hai să vedem cele mai importante rezultate ale acestui studiu care „aproape că a câștigat premiul Nobel”:

  • 70% dintre persoanele fără partener ar alege mai degrabă pe cineva care să fie utilizator de iPhone, decât de Android.
  • Aproape jumătate dintre femei decid să pună capăt întâlnirilor dacă se întâmplă ca cealaltă persoană să vină la întâlnire cu un iPhone mai vechi.
  • O treime dintre bărbați se raportează la un display spart ca la un semn de condiție financiară precară și lipsă de îngrijire personală.
  • Utilizatorii de iPhone tind să anuleze mai multe întâlniri și apelează de mai multe ori la amicii lor ca să-i scape de întâlniri romantice nefericite, și de obicei se despart prin mesaje scurte.

Înainte de a devenit mult prea încrezători, hai să vedem un scurt citat al unei utilizatoare de Android care povestește cu ce impresie rămâne când vede un iPhone.

iPhone-urile sunt prea scumpe și mult prea fragile, iar dacă persoana cu care ies la întâlnire are un astfel de telefon, aș putea presupune că nu e capabil să ia decizii favorabile de cumpărare sau decizii financiare în general.

E un pamflet!

Sursa: AppleWorld.Today

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.