imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Netflix va introduce o nouă interfață TV


Netfilx, serviciul popular de streaming, încearcă să-și consolideze poziția deja extrem de solidă pe piață. Deocamdată, avem doar promisiuni, dar chiar ne dorim să devină realitate. În aceste condiții, va fi chiar mai mult decât util.

Într-o postare recentă pe blogul companiei, putem citi mai multe rânduri despre creșterea calității experienței TV cu ajutorul unei noi interfețe. Noul design este prezentat sub forma unui GIF, dar se pare că acesta va fi chiar mai simplu, mai intuitiv, cu funcții pentru căutare mai eficiente, cu noi conținuturi ușor de urmărit. Pe scurt, totul va fi grozav! Acum nu ne rămâne decât să decidem dacă este cazul să ne încredem în aceste informații:

Prima întrebare pe care ne-am pus-o a fost: Când? Data oficială a lansării noii interfețe nu a fost anunțată încă. Expremarea celor de la Netflix este destul de vagă, indicația “în cursul lunilor viitoare” neoferind de fapt nicio lămurire. Totuși, să sperăm că nu mai avem mult de aștepat.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.