imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Navighează mai rapid în meniul Apple Watch


Având în vedere că Apple Watch are o mărime mai mică, este mai greu să navighezi pe el decât pe un iPhone sau un iPad. Dacă ești un utilizator nou al Apple Watch-ului, hai să-ți arătăm cum poți face navigarea mai eficientă.

Deși nu navigăm foarte des pe Watch, câteodată trebuie să deschidem diferite aplicații. Uneori ne este greu să apăsăm pe pictogramele mai mici, având în vedere că ecranul este foarte mic. Nu este nevoie neapărat să le atingi, încearcă următoarea metodă.

Accesează meniul Watch. Cu ajutorul opțiunii Digital Crown poți să-l mărești și să-l micșorezi. Probabil ai observat că răsucind Crown în sus, vei reveni la Watch Face, dar dacă faci aceeași mișcare în sens opus, poți poziționa în mijloc aplicația pe care dorești să o accesezi, pentru a o deschide mai ușor.

Acesta este cel mai simplu mod de a deschide o aplicație pe Apple Watch.

 

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.