imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Mută tastatura pe iPad


Poți folosi tastatura iPad-ului în mai multe moduri. Poți folosi întreaga suprafață ca touchpad, poți opta pentru modul split view sau o poți muta din locul prestabilit. Hai să vedem cum gestionăm aceste lucruri.

IPad are multe funcții unice. La prima vedere, poate părea ca un iPhone imens și cam așa este. Dar ar trebui să înveți să folosești funcțiile tabletei pentru ca aceasta să fie mai ușor de utilizat.

Tastatura mobilă este una dintre ele. Pentru a minimiza tastatura trebuie să atingi butonul mic de pe tastatură, din colțul din dreapta jos. Dacă apeși mai lung pe acel buton, vei putea să accesezi și alte funcții, cum ar fi split view sau cea care îți permite să muți tastatura. Ultima opțiune este foarte utilă dacă ții tableta într-o poziție în care nu este atât de confortabil să tastezi.

Această opțiune îți va permite să muți tastatura vertical, într-o poziție potrivită. Și iPad-ul este suficient de inteligent pentru a umple noul spațiu creat, cu ajutorul funției split view. În orice caz, opțiunea este disponibilă în orice aplicație.

 

 

MB
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.