imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Modul Conservarea Bateriei pentru Apple Watch


Capacitatea bateriei dispozitivului Apple Watch este calibrată să reziste 1 zi și jumătate sau 2 zile, în funcție și de intensitatea utilizării anumitor funcții. Dar ce se întâmplă dacă ați uitat să o încărcați? Atunci trebuie să aflați mai multe detalii despre Modul Conservarea Bateriei pentru Apple Watch.

În general, bazându-mă pe stilul meu de viață, ceasul meu Apple supraviețuiește o zi întreagă fără încărcare, dacă în seara precedentă încarc bateria ajunsă la 20-30% după un antrenament de o jumătate de oră. Durata bateriei, desigur, depinde de fiecare individ în parte, de exemplu, dacă te antrenezi mai multe ore pe zi probabil că îți verifici pulsul mai des. Sau puteți să vă monitorizați somnul noaptea, să utilizați afișajul cu luminozitate completă sau să dați tap în loc să vă încărcați ceasul.

Un utilizator obișnuit ca mine ar putea avea probleme cu nivelul acumulatorului dacă se întâmplă să uite să-l încarce după o petrecere nocturnă. Ce se întâmplă în acest caz? Datorită modul Conservarea Bateriei (Power Reserve Mode), ceasul nu este oprit, în schimb funcțiile sale se schimbă: în acest fel funcțiile inteligente ale ceasului sunt anulate. Dacă nivelul bateriei este mai mic de 10%, atunci Apple Watch vă întreabă automat dacă doriți să treceți în modul de conservare a bateriei. Dacă răspunsul este da, următoarele funcții vor fi anulate:

● Se oprește monitorizarea pulsului
● Se întrerupe conexiunea între Apple Watch și iPhone
● Nu primiți notificări sau apeluri
● Nu mai aveți acces la aplicații
● Nu mai puteți face calcule sau procesa date
● Nu mai aveți conexiune la WiFi

Într-un cuvânt, ați pierdut toate funcțiile pentru a vă salva bateria de la descărcare. De fapt, ați pierdut aproape orice funcție, deoarece în modulul Conservarea Bateriei mai puteți vedea totuși cât este ceasul. Cu toate acestea, nu-l veți vedea pe Mickey Mouse pe afișaj, dar va apărea un semn corespunzător. În acest fel, o baterie cu doar 10% energie va fi suficientă pentru întreaga zi.

Modulul Conservarea Bateriei poate fi folosit și atunci când nu există o situație de urgență: îl puteți activa cu ușurință prin Centrul de Control, deplasându-vă în sus. Atingeți pictograma procentuală, iar apoi apăsați semnul Conservarea Bateriei.

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.