imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Mixpanel: iPhone XR încă nu e cel mai popular iPhone


Acest lucru e valabil cel puțin pentru noile modele. În mod interesant, potrivit datelor obținute de Mixpanel, în frunte nu se află modelele tradiționale de iPhone. Pentru prima dată în istorie…

Se pare că utilizatorii care se opun constant creșterii constante a displayurilor telefoanelor devin din ce în ce mai vocali. Aparent, acest grup de oameni susțin că dimensiunea ideală a unui display e de 4 inchi. În ciuda acestui fapt, se pare că modelele mai mari de telefoane și-au găsit o piață destul de importantă. Iar asta într-o asemenea măsură încât, potrivit datelor celor de la Mixpanel, în prezent, iPhone XS Max e cel mai popular dintre noile modele.

Cu toate astea, judecând tendințele din prezent, lucrurile s-ar putea schimba curând. Uitându-ne la linia de start a anului acesta, produsul cu cel mai bun raport valoare-preț (care pare să fie și destul de apreciat) e iPhone XR. Pentru că a ajuns ceva mai târziu în magazine, încearcă să compenseze acest handicap. Cu toate astea, iPhone XR a depășit deja cifrele obținute de iPhone XS.

Grafic Mixpanel

Uitându-ne la distribuția procentelor, în prezent iPhone XR se poziționează la 3.08%, iPhone XS la 2.9%, în timp ce iPhone XS Max la 3.69%. Desigur, aceste cifre încă nu se pot compara cu cele obținute de modelele de anul trecut. 11.82% pentru iPhone X, 10.01 pentru iPhone 8 Plus și 9.84% pentru iPhone 8.

E important de notat că datele de mai sus nu au fost obținute dintr-o sursă oficială. Așa că ar fi indicat să ne raportăm la ele ca la niște estimări.

Sursa: Cult of Mac

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.