imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Microsoft oferă opțiunea de trade-in pentru a vă “scăpa” de Apple Watch


În tentativa de a cuceri încheietura mâinii utilizatorilor cu noul Band 2 Microsoft oferă un program de buy-back. Astfel dacă aduceți un Apple Watch de 38mm cu carcasă stainless steel și brățară Milanese nu veți avea de plătit nici un cent în plus pentru noul gadget al companiei cu sediul în Redmond.

Parte a campaniei de promovare a noului Band 2, care se desfășoară în magazinele Microsoft Store, acestă ofertă de trade-in include mai multe produse concurente oferite de Apple, Sony, Nike, Fitbit, Garmin, etc. Însă cea mai mare valoare de trade-in este oferită pentru modelele de Apple Watch. Cum scriam și mai sus, pentru un Apple Watch 38 mm cu curea Milanese sunt oferiți 250 dolari, pentru un Apple Watch 42 mm cu curea de cauciuc 200 dolari, iar Apple Watch-il Sport 150 dolari. Pentru restul produselor valoarea medie de trade-in este în jur de 10-25 dolari.

appleWatchTradeIn

Sincer nu înțeleg oferta Microsoft, neluând în considerație calitatea sau funcționalitatea Band 2, totuși prețul Apple Watch-ului pentru care ei îți oferă valoarea de trade-in de 250 dolari, este de 649 dolari. Ok, acesta este prețul unui produs nou dar Apple Watch-ul nu are nici un an de la lansare …

1462207206125885100

Microsoft Band 2 este generația a doua de brățară pentru fitness care a dobândit și câteva funcționalități de smartwatch. Vine cu un ecran AMOLED cu rezoluție de 320 x 128 px, 11 senzori avansați printre care GPS, UV monitor, și barometru. Aplicația Microsoft Health cu ajutorul căreia monitorizezi datele adunate de brățară este disponibilă pentru toate sistemele de operare mobile: iOS, Windows și Android.

Deși nu pare a fi o opțiune foarte rea, cel puțin comparată cu alte dispozitive construite pe platforma Android, este puțin probabil ca succesul produsului să se poată compara cu cel al Apple Watch. Conform estimărilor actuale jumătate dintre smartwatch-urile vândute în 2015 au fost Apple Watch-uri.

Oferta este valabilă pentru clienții din SUA și Canada și este valabilă până pe 1 februarie 2016.

Nu este pentru prima oară când Microsoft folosește această tactică, dar ca și celelalte tentative nu cred că va avea șanse reale.

sursa: Microsoft, International Business Times, foto credit Andreas Kambanis

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.