imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Messenger

Messenger: Cum poți revoca un mesaj


Cu toții am trimis mesaje pe care mai apoi le-am regretat… ne referim la mărturisirile jenante din Messenger încurajate de câteva pahare în plus de vin… însă Zuckerberg ne va oferi acum puterea de a da timpul înapoi, o adevărată superputere.  

Serviciile de instant messaging (WhatsApp, Viber, Messenger, Telegram, SnapChat, etc) ale diferitelor platforme de social media aveau la început funcții diferite, însă, astăzi, sunt toate la fel.

Dar, acum Facebook Messenger a introdus o opțiune nouă care permite revocarea mesajelor. Mărturisim că nu îi vedem utilitatea exactă, dar cei de la Facebook susțin că este o funcție extrem de populară și cerută. Deci, dacă acum trimiți imaginea care nu trebuia sau te răzgândești, vei putea șterge mesajul trimis atât din feed-ul tău, cât și din cel al destinatarului

[EMBED]

[/EMBED]

Trebuie să menționăm că avem doar 10 minute la dispoziție pentru a revoca un mesaj. Ceea ce nu înseamnă mare lucru, comparativ cu cele 60 de minute din WhatsApp. Noua funcție va fi introdusă în curând și va fi disponibilă pentru tot mai mulți utilizatori.

Acum, nu ne-am mai putea dori decât două lucruri, ca toate conturile noastre să fie mai sigure și ca Twitter să permită la rândul său editarea mesajelor. În fond, fanii cer acest lucru de multă vreme. Dar, aici este altă poveste.

Pentru mai multe știri din lumea tech, vizitează secțiunea Noutăți. 

ipadmini5
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.