imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Marea deschidere a magazinului Apple din Dubai


Nu că ne-am fi așteptat la altceva de la orașul care a construit o mare insulă de lux, din nimic, în doar câțiva ani, care este vizibilă chiar și din spațiu. Fântâni, parade, și jocuri de umbre foarte interesante, și vedere la Burj Khalifa. De ce ai mai avea nevoie?

Poate cineva s-ar aștepta să vadă un discurs sau două despre importanța creșterii economice la o astfel de ceremonie de deschidere, urmată de ceremonia în care primarul orașului taie o panglică pentru a marca deschiderea magazinului. Sau poate o sticlă de șampanie spartă de perete. Poate așa ni s-ar părea nouă normal, dar haideți să vedem acest video:

Ok, adevărul este că fântâna nu a oferit acest spectacol doar pentru a marca deschiderea Apple Store, acesta este spectacolul din fiecare seară. Cu toate acestea, clienții vor putea viziona spectacolul acesta în timp ce vor achiziționa noi iPhone-uri. Un alt lucru minunat este faptul că din magazin ai vedere direct la Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire de pe Pământ, are o înălțime de 828 de metri. Apple se folosește de acest lucru în avantajul lor, sunt bucuroși să primească vizitatorii care să se bucure de una dintre cele mai bune priveliști din lume. De asemenea, nu este nici o problemă dacă veți și cumpărați câteva iPhone-uri dacă tot sunteți acolo.

Deschiderea oficială a avut loc ieri dar presa a beneficiat înainte de un tur pentru a vedea cele mai spectaculoase elemente ale magazinului. Un astfel de lucru este sistemul unic de umbrire creat din fibra de carbon (numele oficial este Solar Wings), proiectat de Foster + Partners, care a colaborat cu Apple și pentru multe alte magazine și pentru Apple Park. Sistemul motorizat cu o lățime de 55 de metri, compus din 18 elemente, va regla poziția panourilor în funcție de condițiile meteorologice curente, astfel că temperatura la interior va fi întotdeauna plăcută.

Designul interiorului urmează noile reglementări pentru Apple Store și vor lucra aici 148 de angajați care vor vorbi în totalitate 45 de limbi. Acesta este cel de-al treilea magazin pe care Apple îl deschide în Emiratele Arabe Unite – și este, de asemenea, plasat în cel mai aglomerat centru comercial din lume numit Dubai Mall. Dacă doriți să aruncați o privire la modul în care arată interiorul magazinului sau sunteți curioși cum arată un asistent de vânzări îmbrăcat în sheyla, sau un client purtând kandura, ar trebui să vedeți acest videoclip al evenimentului:

Apple își aduce magazinele la nivelul la care acestea devin atât de spectaculoase încât merită vizitate chiar și atunci când te afli acolo doar ca turist.

sursa: Apple

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.