imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Mapify – aplicația pe care ar trebui să o aibă orice călător


În timp ce ne gândeam pe unde să mergem în vacanța de Sărbători, am găsit aplicația Mapify în App Store, care ne-a ajutat să decidem: aceasta permite utilizatorilor să împărtășească unde au fost și care au fost experiențele lor în locurile respective. Și este gratuită.

App Store  este plin de aplicații utile pentru călătorii: hărți offline, hărți pentru petreceri și există o hartă până și pentru toalete, unde poți evalua calitatea serviciilor. Mapify încearcă să te ajute să răspunzi la cea mai mare întrebare: unde să mergi?

Ne referim bineînțeles la locuri unde nu ai mai mers înainte. Poate ai mai fost în Praga și Viena, ai savurat deja plajele croate, dar în același timp ai ratat multe locuri. Și aici intervine Mapify. O aplicație pentru călătorii din întreaga lume, care iubesc să ajungă în acel loc pe care doar câțiva l-au descoperit înainte.

După ce ai introdus naționalitatea și locația curentă, poți selecta interesele tale principale, cum ar fi: vizitarea obiectivelor turistice, natura, viața de noapte, plajele și așa mai departe. Trebuie să alegi 4 dintre acestea pentru a începe să folosești aplicația. În aplicație sunt înregistrați utilizatori activi, de la care te poți inspira.

Fără nicio exagerare, merită să vezi locurile recomandate. Atunci când găsești locația și rămâi uimit văzând fotografiile, recenziile și comentariile, care este următorul pas pe care-l faci? te duci acolo! Înainte de a-ți planifica traseul pentru călătoriile pe autostradă și înainte de a căuta o cazare, vezi ghidul Mapify pentru acel loc.

Aplicația este pregătită pentru tine. Poți să-ți rezervi deja biletele online și cazarea pe Airbnb, de asemenea, îți oferă rochii și accesorii potrivite pentru această ocazie. Deci este un serviciu destul de complex. Înainte de a pleca în călătorie, poți întreba persoana care a încărcat recenzia despre experiența sa.

Descarcă Mapify din App Store

 

 

MBP13
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.