imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Mâine va fi o zi mare în istoria Apple


Mâine va fi o zi mare pentru Apple. Compania poate împinge succesul dincolo de ceea ce a reușit până acum, iar Apple Park poate fi o casă demnă pentru cea mai valoroasă companie de tehnologie din lume. Să vedem despre ce va fi Keynote-ul de mâine.

Dacă urmăriți evenimentele Apple de mult timp, atunci puteți simți că anul acesta, interesul este extrem de ridicat în ceea ce privește Keynote-ul și noile modelele iPhone care vor fi anunțate acolo.

Apple Park și Steve Jobs Theater

Apple sărbătorește finalizarea unui proiect de 6 ani, iar Steve Jobs Theater își va deschide porțile în fața jurnaliștilor. Auditoriul numit după și în memoria co-fondatorului companiei, fostul CEO și showman va fi o casă demnă pentru introducerea iPhone-ului aniversar. iClarified a împărtășit câteva detalii despre acest loc. Ascensoare rotative, pereți în mișcare și 1 000 de locuri, fiecare din scaunele tapițate cu piele, unde se vor așeza jurnaliștii, costă 14 000 de dolari. Credem că vor reuși să depășească toate așteptările cu acest eveniment și probabil se va vorbi despre el multă vreme de acum încolo.

Cel mai mare număr de produse lansate în cadrul aceluiași eveniment

Știrile vorbesc despre noi iPhone-uri, Apple Watch, Apple TV și AirPods. Trebuie să recunoaștem că nu ne-am fi așteptat cu adevărat să se întâmple schimbări mari și cu Apple Watch, Apple TV sau AirPods, această zi nefiind cu adevărat despre ele. Toți vor fi interesați de noile iPhone-uri.

Acționarii vor fi fericiți de asemenea

Anul trecut s-a terminat cu rezultate financiare destul de bune, dar anul acesta ele au devenit și mai bune. Prețul acțiunilor Apple a depășit toate recordurile, iar Apple a atins o capitalizare de piață de 800 de miliarde de dolari. Analiștii se așteaptă ca valoarea de piață să atingă o mie de miliarde de dolari în mai puțin de un an. Acționarii se pot aștepta să vadă venituri enorme datorită celor trei noi iPhone-uri și creșterii rapide a segmentului de servicii.

sursa: iClarified, Apple Insider, MacRumors

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.