imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Mai poți afișa aplicațiile ascunse în App Store?


iOS 11 a venit cu un design îmbunătățit iar anumite funcții de bază ale App Store au fost refăcute. Acum este mult mai simplu. În timp ce căutam o soluție pentru problema menționată în titlu am descoperit un fenomen interesant. Iată cum poți ascunde anumite aplicații cumpărate în App Store.

Dacă o aplicație te deranjează sau este depășită și nu mai este compatibilă cu iOS 11 atunci este foarte ușor să înlături această aplicație din lista de aplicații cumpărate. Tot ce trebuie să faci este să intri în App Store, să îți alegi contul din colțul din dreapta sus și să intri în lista de aplicații cumpărate. Dacă dai swipe spre stânga la fiecare aplicație, va apărea și opțiunea Hide.

E foarte simplu. Dar când am strâns mai multe informații despre aplicațiile pentru care nu mai există suport, am ajuns la aceeași problemă. Cum poți face anumite aplicații să reapară? Răspunsul este simplu: nu există o metodă prin care putem face acest lucru. Asta dacă ți-ai actualizat sistemul de operare în ultimii câțiva ani.

În principiu, nu există un mod de a reuși acest lucru în iOS. Înainte, trebuia să folosești iTunes pentru asta. În tab-ul App Store, exista o secțiune separată intitulată Hidden Purchases. Aici aveai o listă cu toate aplicațiile ascunse și le puteai afișa oricând. Cu toate acestea, după iTunes 12.7 sau în cea mai nouă versiune a macOS High Sierra aceste opțiuni au dispărut complet.

Poate ne vom obișnui cu acest lucru, dar nimeni nu a știut cât de mult îi va afecta acest lucru pe dezvoltatori până când această opțiune a fost eliminată.

iPhone XR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.