imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
iPhone XR, model dotat cu Haptic Touch

Următorul update iOS aduce și mai multe caracteristici Haptic Touch


Așa cum probabil ai suspect, există din ce în ce mai multe caracteristici incluse în funcția de înlocuire 3D Touch. Haptic Touch va primi noi întrebuințări odată cu lansarea versiunii iOS 12.1.1.

În urmă cu câteva săptămâni am publicat un articol despre noul Haptic Touch care a înlocuit funcția 3D Touch în noul iPhonr XR. Am tras concluzia că avem de-a face doar cu o nouă etichetă pentru sintagma „apăsare îndelungată”.

Știam și că scopurile acestor funcții sunt, pentru moment, foarte limitate. Dar Apple are de gând să schimbe asta. Nu avem prea mult de așteptat, de vreme ce viitorul (momentan versiunea beta) 12.1.1 de iOS își va extinde funcțiile.

Mai precis, s-a revenit la o funcție eliminată în prealabil. Una peste alta, după update, dacă aplici Force Touch pe o aplicație de pe Lock Screen-ul unui iPhone XR, vei fi întâmpinat de un popup cu informații suplimentare, alături de un foarte plăcut haptic feedback.

Nu e nimic nou sau inovator, însă e bine de știut că Apple nu minte și că extinde într-adevăr posibilitățile de utilizare ale funcției Haptic Touch.

Sursa: 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.