imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

macOS Mojave: Organizează haosul de pe Desktop cu un singur click


Noul sistem de operare Apple pentru desktop include o mulțime de noi funcții captivante. Una dintre cele mai spectaculoase funcții împlinește visul utilizatorilor îngrijiți și ordonați. Permiteți-ne să vă prezentăm Stacks.

Cei care au urmărit evenimentul WWDC știu cu siguranță că Stacks e numele noii caracteristici a macOS pe care cei mai obsesivi-compulsivi dintre noi o vor iubi și o vor folosi pentru a face curat pe desktop.

Pe noi ne-a impresionat această veste chiar în momentul anunțării ei, și am fost pur și simplu încântați de această funcție. Cu atât mai mult acum, când a fost lansată prima versiune beta a macOS Mojave. Pe noi ne obsedează organizarea fișierelor, însă uneori e dificil să facem față valurilor de capturi și fișiere de lucru. Dar Stacks e aici!

Stacks organizează automat fișierele și previne dezordinea de pe desktop. Dacă utilizatorul configurează gruparea în funcție de tipologie, fotografiile, documentele, tabelele și fișierele PDF își vor găsi singure locul. Dacă fișierele sunt organizate în funcție de dată, le putem separa pe diferite perioade. Iar dacă fișierele sunt etichetate cu elementele specifice din metadatele proiectului (cum ar fi, de pildă, numele clienților) se poate lucra mai eficient cu un număr mai mare de fișiere în același timp. Putem naviga printre fișierele gestionate de Stacks cu ajutorul cursorului și le putem deschide pe cele dorite.

Funcția se poate activa cu doar câteva clickuri:

  • Activează fereastra Finder
  • Dă click pe funcția View din bara de meniu
  • Apoi alege utilizarea opțiunii Stacks

Voilá! Acum ai posibilitatea să faci ordine chiar și pe cel mai dezorganizat desktop. Curat și îngrijit.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.