imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

macOS: Funcția care anunță ora


Nu spunem că este cea mai așteptată sau cea mai dorită funcție a macOS, dar cine suntem noi să emitem judecăți? Acum îți poți configura o alarmă în macOS. Îți vom arăta ce pași sunt de urmat.

Așa cum se întâmplă în cazul oricărui sistem, putem găsi funcții în macOS pe care pur și simplu nu le înțelegem. Și există și acele funcții în cazul cărora nu înțelegem de ce anume au fost incluse în sistem. Funcția ‘Announce the time’ aparține celei de-a doua categorii. Cu toate acestea, probabil că există oameni care ar folosi-o cu plăcere, însă nu știu unde să o găsească și cum să o configureze. Să îți arătăm:

  • Deschide ‘System Preferences’
  • Intră în meniul ‘Date & Time’
  • Alege tab-ul numit ‘Clock’
  • Apoi bifează căsuța din dreptul ‘Announce the time’

Dacă dorești, poți stabili de câte ori ar trebui sistemul să anunțe ora, dar există și posibilitatea de a alege vocea. Dezvoltarea rapidă a tehnologiei face minuni!

 

MBP
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.