imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

LEGO Playgrounds: A fost lansată prima aplicație AR de la LEGO 


LEGO Playgrounds, aplicația prezentată pentru prima dată în cadrul conferinței WWDC din acest an a debutat ieri în App Store și este acum disponibilă pentru toți.

Dacă vrem să fim cu adevărat sinceri cu noi înșine (și de asemenea cu Apple), putem spune că deși înțelegem inovațiile care stau la baza unor astfel de aplicații AR, aceste posibilități de a crea o Realitate Augmentată nu oferă beneficii importante utilizatorilor obișnuiți. Bineînțeles, de fiecare dată când testăm o nouă aplicație care folosește această tehnologie, împărtășim cu voi experiența.

LEGO

Este într-adevăr incredibil ce calcule precise poate realiza un PC de buzunar cu ajutorul camerei de ultimă generație și a procesoarelor rapide. Totuși, până acum nimeni nu a reușit să folosească aceste caracteristici într-un mod cu adevărat inovator. Cu toate acestea, există un potențial uriaș, fapt demonstrat și de aplicația LEGO AR Playground, lansată ieri în App Store.

Am făcut cunoștință cu acest concept în această vară, la WWDC. În esență, ar trebui să cumperi o mulțime de jucării LEGO pentru copilul tău și un iPad pentru ca cel mic să construiască mai mult în spațiul virtual folosind cuburi virtuale. Aplicația recunoaște toate elementele fizice și le integrează în jocul din realitatea virtuală. Bineînțeles, aplicația este multiplayer și gratuită, însă dezvoltatorii au inclus destul de multe plăți in-app.

Ar fi greșit să credem că doar niște copii ar putea îndrăgi această aplicație. LEGO este deja o companie care se adresează unor milioane de fani din generații diferite. Deocamdată, conform primelor feedback-uri, totul funcționează bine. Poți descărca aplicația LEGO Playgrounds din App Store.

Află totul despre noutățile din App Store.

Vezi toate ofertele iSTYLE.

MBPVoucher900
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.