imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Lansarea HomePod-ului a fost amânată


Este sigur că HomePod-ul nu va fi lansat înainte de Crăciun. Nu este vorba despre zvonuri: chiar Apple a anunțat că lansarea va fi amânată pentru începutul anului viitor.

Difuzorul pentru casă introdus în iunie ar fi trebuit să ajungă pe rafturi în decembrie, dar Apple a anunțat recent că proiectul este întârziat. Compania nu a oferit nici un motiv, au spus doar că e nevoie de mai mult timp.

Abia așteptăm ca oamenii să folosească HomePod-ul, difuzorul fără fir pentru casa de la Apple, dar avem nevoie de puțin mai mult timp înainte ca acesta să fie pregătit pentru clienții noștri.

Noua categorie de produse de difuzoare pentru acasă este încă la început: atât Google, cât și Microsoft au deja astfel de dispozitive, dar știm că Apple se străduiește să dezvolte cele mai bune produse. Încă nu a fost anunțată o dată exactă de lansare: Apple va începe livrările la începutul anului 2018 în Statele Unite, Marea Britanie și Australia.

sursa: The Verge

AW
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.