imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Lansarea HomePod este așteptată în următoarele 4-6 săptămâni


Conform analiștilor GBH, Apple ar trebui să lanseze dispozitivul HomePod în februarie, așa cum au anunțat în această vară. Oricum, subiectul principal din raportul lor a fost că exista șansa ca Apple să schimbe data lansării difuzorului HomePod.

HomePod este așteptat din oră în oră și poate să apară oricând în selecția Apple. Nu este nicio surpriză faptul că produsul a fost anunțat anul trecut la WWDC, adică în urmă cu 7 luni. Așa că Apple a rămas dator cu o lansare, din moment ce vorbim deja despre următoarea conferință WWDC. Analiștii GBH susțin că au mai rămas 4-6 săptămâni pentru ca HomePod să ia naștere cu adevărat. Dar asta ar putea fi o greșeală.

Deși suntem mai mult decât curioși cum va fi primul difuzor inteligent de la Apple, aceste întârzieri ar putea aduce unele pierderi pentru companie. Utilizatorii au fost nevoiți să aștepte o veșnicie. Putem observa că Apple a anunțat lansarea HomePod pe piața dominată de Amazon la fel cum au procedat și alte companii. În anunțul lor, ei au scris următoarele cuvinte către utilizatori:

Așteptați puțin, nu vă cheltuiți banii pe difuzoare inteligente, în curând le vom avea pe ale noastre și le veți iubi mai mult pe acestea.

Nu avem dubii că au dreptate, dar, după o perioadă, utilizatorii loiali Apple care s-au obișnuit cu statul la cozi ar putea să-și piardă răbdarea. Analiștii GBH spun că nu este tocmai cel mai potrivit lucru având în vedere că:

    • au ratat sezonul sărbătorilor

Amazon este în top și a avut vânzări uriașe de Crăciun, un lucru tentant pentru toată lumea

Google este în creștere și a cheltuit o grămadă de bani în publicitate pentru promovarea produselor sale inteligente.

Chiar și așa GBH a adăugat că HomePod este la cu totul alt nivel. Este incomparabil cu Echo, dispozitivul de succes al Google, care costă 50 de dolari. Potrivit acestora, cu ajutorul smart marketingului, al clienților loiali și al caracteristicile spectaculoase, HomePod poate umple un gol existent pe piață, iar Apple poate deveni un adevărat competitor pe acest segment după atâtea întârzieri.

Sigur că ar trebui să ne punem întrebări cu privire la informațiile și predicțiile analiștilor, din moment ce acestea nu vin din partea lui Kuo sau Gurman, dar nu am fi surprinși dacă HomePod va fi lansat în săptămânile următoare. Chiar și așa, acest lucru nu va schimba cu nimic efectul întârzierilor.

Suntem siguri, însă, că va fi o cerere foarte mare pentru acest home speaker, un lucru confirmat și de studiile de piață realizate. Așa cum au menționat și ei, HomePod umple un gol acolo unde ceilalți competitori nu au reușit.

sursa: 9to5Mac

iPhone XS unicredit
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.