imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Kuo s-a întors și a povestit tot ce știe despre planurile Apple


Pentru un moment, cu toții am crezut că urma să abandoneze Apple, dar Ming-Chi Kuo este încă activ, iar sursele sale au ciripit din nou. Kuo nu a ezitat să ne împărtășească veștile despre viitorul Apple.   După ce a părăsit KGI Securities, am fost puțin îngrijorați că fenomenalul profet Apple se va îndepărta complet de publicul Apple și nu ne va mai furniza informații despre planurile companiei. Din fericire, lucrurile au evoluat diferit. Singura schimbare reală constă în faptul că acum Kuo lucrează pentru TF International Securities. În raportul prezentat ieri, ne-a oferit o mulțime de informații care au confirmat previziunile lui Gurman:

  • Vor exista schimbări spectaculoase în ceea ce privește selecția de iPhone-uri din 2019, dar va avea mai multe detalii despre acest subiect în septembrie-octombrie.
  • Se așteaptă ca vânzările pentru dispozitivele LCD să fie mai mari decât cele pentru OLED începând chiar din 2019.
  • În a doua jumătate a lui 2018, următoarele dispozitive ar putea fi lansate (în afară de iPhone-uri): iPad cu Face ID, un MacBook Air mai ieftin, noi modele Apple Watch cu un ecran mai mare.
  • iPhone 6.1”: va fi deja pe rafturi în luna septembrie, chiar dacă producția în masă nu va începe înaintea producției modelelor OLED. Deci putem presupune că toate cele 3 modele vor fi introduse în septembrie.
  • iPhone-ul de 6.1” va reuși probabil să convingă mulți utilizatori să treacă la un dispozitiv mai nou, din moment ce va oferi toate funcțiile disponibile pe iPhone X, dar prețul său va începe de la 6-700 de dolari.
  • În ceea ce privește războiul Apple cu celelalte companii din industrie, Kuo a afirmat: “ Pe piața produselor premium, Apple concurează doar cu sine însuși, ceea ce implică faptul că trebuie să ofere modele noi consumatorilor pentru a crește cererea de înlocuire a dispozitivelor mai vechi. Asociem creșterea lentă din ultimii ani a numărului de utilizatori de iPhone faptului că nu există un număr semnificativ de cereri de înlocuire. ”
  • Când vine vorba de inovație, conform lui Kuo, Apple este în continuare liderul în sectorul tech și poate profita de această poziție privilegiată inovând mai mult în domenii ca realitatea augmentată.

Asta este tot deocamdată, însă așteptăm mai multe noutăți. Create your own user feedback survey

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.