imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Kuo: Este posibilă introducerea de noi iPhone-uri în culori inspirate de curcubeu


Potrivit binecunoscutului analist, noile modele iPhone nu vor fi atât de scumpe, iar modelul Dual SIM ar putea fi disponibil într-o mulțime de noi nuanțe. 

În raportul său curent, Ming-Chi Kuo a oferit chiar mai multe informații despre detaliile așteptate de la iPhone-urile din acest an. El a început cu o veste foarte bună: a calculat că cel mai scump iPhone X Plus , 6.5 OLED, ar putea fi introdus la același preț ca iPhone-ul X de anul trecut – în jur de 1.000 de dolari. Acest fapt ar putea, de asemenea, să însemne că fratele său mai mic, succesorul iPhone-ului X, ar putea avea un preț și mai convingător. Teoretic, acest model mai mare ar putea să aibă și variantă Dual SIM.

Și partea cea mai interesantă a raportului abia urmează. Potrivit analistului, pe lângă culorile existente, cele două modele OLED ar putea fi diponibile și în nuanța Gold, care a fost deja testată de Apple pentru iPhone X, dar nu a fost introdusă în magazine din diverse motive. Și modelul cel mai puțin costisitor, de 6,1″, ar putea fi disponibil în toate culorile curcubeului.

Kuo menționează 5 nuanțe diferite: gri, alb, albastru, roșu și oranj. Albul și griul ar putea fi alias-urile culorilor curente Gray Space și Silver și culoarea roșie ar putea fi echivalentă cu cea folosită pentru dispozitivele (PRODUCT) RED. Cu toate acestea, două culori noi, albastru și portocaliu, sunt încă neidentificate.

E totuși greu de imaginat …

Sursa: 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.