imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kuo: Cererea de Apple Watch va fi uriașă


Conform cunoscutului profet Apple, Ming-Chi Kuo, vânzările de iPhone Xs ar putea fi mai scăzute decât ne așteptam. Totuși, conturile bancare ale companiei din Cupertino vor fi umplute cu veniturile provenite din vânzarea iPhone Xs Max. În plus, iPhone XR va fi produsul vedetă al anului.

Ming-Chi Kuo, analistul cu puteri oraculare, pare să știe deja cum vor evolua vânzările Apple. Pe scurt, în viitor, cei de la Apple ar putea fi mulțumiți, însă nu toate dispozitivele vor genera încasări de top.

Apple Watch 4

Să începem cu partea pozitivă a situației: consumatorii se vor îndrăgosti de Apple Watch 4. Kuo consideră că peste 18 milioane de dispozitive Apple Watch vor fi vândute în următoarele luni ale lui 2018. Iar, cel puțin 50-55% dintre acestea vor aparține Seriei 4. În plus, Kuo susține că acest număr depășește așteptările celor de la Apple.

Motivele sunt probabil evidente pentru cei care au urmărit prezentarea Keynote de săptămâna trecută sau au citit rezumatul. Apple Watch Series 4 este un dispozitiv excepțional și, de departe, cel mai interesant produs prezentat. Are de toate: funcții noi, design spectaculos și senzori incredibil de preciși. Astfel, nu e deloc surprinzător că o mulțime de utilizatori au fost deja cuceriți. Mai ales că funcția ECG va fi disponibilă în mai multe țări.

iPhone Xs și iPhone Xs Max

Totuși, iPhone Xs s-ar putea să nu fie la fel de norocos. Kuo a raportat că numărul produselor precomandate este mai scăzut decât cel anticipat. Motivul principal constă în faptul că potențialii clienți sunt mai degrabă atrași de iPhone Xs Max sau de iPhone XR. În aceste condiții dispozitivul flagship al acestui an va genera doar 10-15% din vânzările din acest an.

Din fericire, iPhone Xs Max va salva situația. Dispozitivul gigantic cu un display de 6.5” s-a ridicat la înălțimea așteptărilor celor de la Apple. Astfel, vânzările generate de acest dispozitiv vor reprezenta 25-30% din volumul vânzărilor din 2018. În plus, acest dispozitiv ar putea fi extrem de dorit pe piața din China în varianta sa Gold cu opțiune pentru Dual SIM.

Kuo pariază pe iPhone XR

Și, la final, Kuo a vorbit și despre iPhone XR. Deși lansarea acestuia va fi întârziată comparativ cu celelalte două modele, acest dispozitiv ar putea fi adevărata vedetă a anului 2018, ceea ce înseamnă că acesta va genera 50-60% din toate vânzările. Acest procent poate fi explicat prin suportul pentru Dual SIM și prețul convenabil.

Sursa: MacRumors

tradeinmbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.