imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Keynote Septembrie: Urmărește toate videourile Apple


La mijlocul acestei săptămâni, Apple a prezentat 3 noi iPhone-uri și un Apple Watch în cadrul prezentării Keynote programate, ca în fiecare an, în luna septembrie. Așa cum ne așteptam, am avut parte de câteva videouri spectaculoase în timpul prezentării.

Chiar ne place stilul celor de la Apple, atunci când vine vorba de video-uri. La fel ca în urmă cu 2 ani, și în acest an, evenimentul Keynote a început cu un video amuzant. Am văzut chiar și un tweet înșelător al lui Tim Cook, despre care mulți jurnaliști au crezut că reprezintă o eroare și că informații confidențiale au fost postate din greșeală pe o platformă publică.

keynote Tim Cook

Cu toate acestea, am putut înțelege despre ce era vorba după ce am urmărit primul video…

Introducerea realizată de Tim Cook a fost cu adevărat eficientă. Apple a sărit peste politețuri și a început direct cu prezentarea noului Apple Watch. Iată cele 3 videouri folosite: 

După prezentarea Apple Watch-ului, evenimentul a fost dedicat aproape în întregime iPhone-ului. Au fost multe de spus, în fond au fost prezentate 3 modele noi: iPhone Xs, iPhone Xs Max și iPhone XR.

Pentru cei care au ratat prezentarea Keynote, Apple a creat un rezumat de 108 secunde despre toate inovațiile din aceasyă toamnă:

Poți urmări prezentarea în întregime pe site-ul Apple.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.