imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Kanye West vrea ca Apple să facă un avion pentru Trump


Artistul geniu-de-marketing și-a denumit invenția – cu care l-a surprins pe președintele Statelor Unite – „iPlane One”. Iar aceasta e doar o parte din viziunea actuală a lui Kanye.

În caz că încă nu știi cine e Kanye West, vorbim despre un artist-orchestră din Statele Unite, care a avut o zi destul de agitată. Recent, Kanye și-a reinventat numele în YE. El și-a început ziua cu o vizită la președintele Donald Trump, pe care îl adoră nespus.

A fost o ocazie atât de specială, încât nu putea veni cu mâna goală. În loc de fraza clasică „îți ofer unul dintre discurile mele de platina”, YE a inventat ceva mult mai inteligent. La urma urmei, avem de-a face cu un artist: creativitatea îi curge prin vene. Așa că a adus un PLAN! Planul pentru iPlane One.

iPlane One nu e nici mai mult, nici mai puțin decât succesorul avionului președintelui american, Air Force One. Acesta funcționează pe bază de hidrogen, doar că această tehnologie încă nu e funcțională. Dar cine suntem noi să punem la îndoială planurile marelui YE. Rapperul e doar inventatorul, și de aceea a transferat munca de jos către altcineva.

„La acest avion va lucra Apple – o companie americană.” – Kanye West

După întâlnire, Kanye nu a mai pierdut timpul, și a început imediat pregătirile. A apărut în Apple Store din Georgetown. Însă nu a apărut pur și simplu, ci a dat literalmente buzna. Domnul Artist nu și-a dorit nimic altceva decât o masă de lemn Apple pentru expunerea produselor. (Din fericire, adidașii YEEZY nu pot fi murdari). Apoi a început să spună povești clienților.


Elementul principal al poveștilor a fost o șapcă personalizată pentru Trump. Elementul exclusiv al șepcii de baseball era că din celebrul slogan „Make America Great Again” a fost eliminat cuvântul „Again”. Asta pentru că acest cuvânt ar fi o lipsă de respect față de afro-americani.

Apoi s-a dat jos de pe masă, a făcut câteva selfie-uri cu mulțimea extaziată și a ieșit de pe scenă, adăugând misterios: „Mă duc în Africa”.

Informație haioasă: Dacă ai avut îndoieli în privința genialității lui Kanye, e suficient să te uiți la parola de acces a acestei mari minți. Codul de acces pentru iPhone-ul lui YE este: 000000. Într-adevăr genial!

Sursa: The Verge 1, 2

Află mai multe: Și Putin crede că inteligența artificială este viitorulApple ar putea să cumpere chiar Tesla sau Disney

Vezi oferta de produse iStyle!

tradeinmba
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.