imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Joc retro pe telefon – Atenție! Creează dependență


Aceia dintre voi care adoră senzația de retro și care monitorizează constant piața noilor jocuri video create pentru telefoane au remarcat probabil jocul Wormster Dash dezvoltat de Gamelab Zrt.

Gamelab Zrt. și-a luat treaba în serios și a creat un joc unic din punct de vedere vizual și audio, dar care oferă utilizatorilor și o doză serioasă de fantastic. Wormster Dash ne-a furat inima nu doar pentru că e o operă de artă, dar și pentru că grafica sa este desenată de mână până la ultimul pixel. Să fim sinceri, ne-am ales cu o dependență care ne-a țintuit pe scaun. E un joc pe care pur și simplu nu-l poți pune jos. E perfect pentru cei cărora le plac jocurile video nou lansate, pentru că vor descoperi o mulțime de căi ascunse, capcane mortale și iluzii.

Scopul jocului e găsirea unei căi ascunse prin care poți scăpa în cel mai scurt timp de monstrul care te amenință în permanență, și trebuie să faci asta într-un mediu perfect creat de dezvoltatorii care au lucrat la asta timp de 3 ani de zile. Jocul nu testează doar abilitățile (și anduranța), dar oferă în același timp și o fantastică experiență de gaming care captivează utilizatorii.

Acest miracol construit din pixeli albi și negri se încadrează la categoria classic running games și a fost inspirat de vechile desene animate. În plus, sunetul a fost de asemenea creat și înregistrat de Gamelab Zrt. De vreme ce a apărut pe platforma online, jocul a pătruns într-o mulțime de topuri internaționale, iar în comunitatea de gameri apar constant opinii conform cărora Wormster Dash e imposibil de ignorat. Nu e surprinzător că a ajuns în topul celor mai bune jocuri internaționale de pe iTunes înainte să fie terminat oficial.

Iată și o bârfă în avans: creatorii jocului Wormster Dash, cărora le place să fie unici când vine vorba de tehnologia analog, pregătesc un alt joc care va fi cu siguranță unic în regiunea Europei centrale și de Est. Atenție, dragi cititori, va crea dependență!

Jocul poate fi descărcat de aici.

 

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.