imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Bug inofensiv și haios în iMessage.

Joacă farse prietenilor cu iMessage


Cu un simplu truc, poți modifica foarte ușor funcția de sharing din iMessage. Pregătește-te de trolling în stil vechi și de jocuri de cuvinte.

Dacă ai trimis vreodată un link prin iMessage, e posibil să știi că aplicația nativă de mesagerie pentru Apple va transforma link-urile în preview. De cele mai multe ori, aici apar o fotografie, un titlu și un text asociat.

Dar dacă selectezi orice text de pe site și apoi selectezi Share, textul asociat mesajului de preview se va schimba în textul selectat. Și aici intervine partea amuzantă. Cele mai multe site-uri includ și o căsuță de search, unde poți căuta orice element din acel site. Dacă scrii aici un text și selectezi cuvintele, poți crea foarte simplu știri false (i.e. fake news). Aceasta poate fi metoda perfectă pentru a juca farse prietenilor.

  • Deschide site-ul dorit pe iPhone sau iPad (e recomandat să rotești dispozitivul pe orizontală) și introdu textul în căsuța de search din interiorul acestuia.
  • Selectează Share, alege iMessage ca platformă, apoi alege destinatarul.
  • Selectează Send și mesajul va fi afișat cu respectivul text asociat.

E un bug cu totul inofensiv care, probabil, va fi eliminat curând, așa că folosește-l cât mai poți!

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iSTYLE!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.