imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

JBL PULSE 2 – Sunetul care se vede


JBL ne oferă o nouă experiență portabilă unică denumită JBL PULSE 2 Wireless LED.
Noul Pulse 2 de la JBL oferă experiența vizuală a sunetelor emise de acest minunat gadget audio cu ajutorul jocului de lumini oferit de LED-urile încorporate. Aceste LED-uri transformă orice mediu plictisitor sau monoton într-un loc iluminat în ton cu starea ta melodică și ce e cel mai important la o boxă de acest gen, nu dezamăgește oferindu-ne performanța audio cu care ne-a obișnuit JBL.

Dacă sunteți familiarizat cu modelul precedent Pulse, sau chiar cu orice model din gama Flip imediat o să spuneți că este aproape identic cu Pulse, dar de fapt o să realizați că este de două ori mai mare. Pulse2 are un factor de forma familiară, care este o reminiscență a JBL Charge, este oarecum simplu și timid atunci când îl despachetezi, dar este o senzație doar până când apeși butonul de pornire. Atunci un fascicul de lumina strălucitoare apare brusc din partea de jos urcând spre partea superioară a dispozitivului, iar apoi când coboară își schimbă nuanța de culoare, pentru ca apoi să se oprească indicând nivelul volumului difuzorului. După aceea va începe să afișeze în mod aleatoriu un spectacol de lumini ce se deplasează, pulsează, decolorează aleatoriu în funcție de tema de spectacol luminos pe care ați selectat-o anterior acestei porniri.

JBL Pulse2 este de departe cel mai impresionant speaker pe care l-am testat în ultima vreme, și asta pentru ca oferă ceva diferit, ceva nou și nemaiîntâlnit. Ceva cu adevărat unic pentru JBL. Vorbesc desigur de „elefantul” din camera care este iluminat cu LED-uri uimitoare, acesta poate fi desigur asemănat cu o lampa moderna care imită un vulcan de lumini combinat cu un difuzor portabil de calitate. Nu aș merge atât de departe în a spune că actualele boxe portabile sunt învechite ca și design, sau că JBL a lansat în ultima vreme doar boxe clasice pentru că tot ce regăsim la JBL este spectaculos, dar pot spune cu cea mai mare încredere că nu în fiecare zi vezi un speaker acoperit cu un ecran format din LED-uri care să îți ofere un joc de lumini impresionant pentru dimensiunea lui și pe lângă asta să se mai și adapteze la nuanțele de culoare pe care le are în jur.

5

Această uimitoare boxă ne încântă și cu specificațiile demne de un produs de top care transformă orice locație într-o petrecere pe cinste.

Wireless Bluetooth Streaming

Poți conecta fără fir până la trei smartphone-uri sau tablete la difuzor și experimentează un sunet mai complex, complet și senzațional.

Buil-in Microphone

Are microfon încorporat pentru a vă putea permite să răspundeți la apelurile primite și cel mai important această funcție vine însoțită de filtru pentru reducerea de zgomot, ceea ce vă permite să aveți convorbiri mai clare și interlocutorul să vă audă pe dumneavoastră, nu și eventualul zgomot din fundal.

LED Lights

Noul panou de LED-uri cu care vine echipat JBL Pulse 2 vă oferă un spectacol de lumini personalizat, în funcție de muzica preferată, sau putând fi folosit ca și iluminare ambientală în funcție de starea dumneavoastră. De asemenea, datorită noului senzor de culoare, acest panou de LED-uri poate prelua nuanța de culoare spre care e îndreptat și o poate combina, realizând un show pe cinste cu ajutorul aplicației JBL care vă oferă confortul de a seta afișarea culorilor foarte ușor și intuitiv.

2 1

JBL Connect

JBL Connect este aplicația cu ajutorul căreia dumneavoastră vă puteți crea propriul ecosistem prin conectarea mai multor JBL Pulse 2 pentru a amplifica experiența de ascultare. De asemenea, cu ajutorul acestei aplicații puteți personaliza experiența spectacolului de lumini care poate fi și el amplificat în momentul în care sunt conectate mai multe boxe JBL Pulse 2.
Mai jos aveți reprezentată o conexiune multiplă de Pulse 2 și se poate observa cum se pot seta pe moduri individuale sau comune

JBL Prism

JBL Prism vă permite să aveți control deplin asupra spectacolului de lumini oferit de JBL Pulse 2. Trebuie doar să îndreptați acest senzor către culoarea dorită și urmăriți Pulse 2 cum amplifică culorile respective.

3

Splashproof

O caracteristică demnă de luat în seamă cu care ne-au obișnuit cei de la JBL este rezistența la apă. Acest model Pulse 2 este rezistent după cum vă așteptați la ploaie sau alte surse de apă cu care ar putea ajunge în contact dar atenție, nu este rezistent la scufundări.

6000 mAH Rechargeable Battery

Bateria încorporată este reîncărcabilă, de tip Li-ion și are ca și autonomie până la 10 ore de funcționare cu muzică și spectacol de lumini.

Vă recomand să testați și descoperiți produsul și avantajele acestuia într-unul din magazinele iSTYLE Retail.

Specificații tehnice:

• Bluetooth version: 4.1
• Support: A2DP V1.3, AVRCP V1.5, HFP V1.6, HSP V1.2
• Transducer: 2 x 45mm
• Power supply: 5VDC, 2.3A
• Output power: 2 x 8W
• Frequency response: 85Hz – 20kHz
• Signal-to-noise ratio: ≥80dB
• Battery type: Lithium-ion polymer (3.7V, 6000mAh)
• Battery charge time: ≤5 hour @ 5V, 2.3A
• Music playing time: up to 10 hours (varies by volume level and audio content)
• Bluetooth transmitter power: 0 – 4dBm
• Bluetooth transmitter frequency range: 2.402 – 2.480GHz
• Bluetooth transmitter modulation: GFSK, π/4-DQPSK, 8DPSK
• Dimensions (H x W x D): 84.2 x 194.4 x 84.2 (mm) Weight: 775g

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.