imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iWork pentru Mac și iOS a fost actualizat


Pachetul de software pentru birou de la Apple a fost actualizat, la două luni de la lansarea versiunii precedente. Hai să vedem ce noi caracteristici au fost incluse.

Pages 4.1 pentru iOS

Include îmbunătățiri ca adnotările inteligente. Acum acestea se pot extinde și rămân atașate textului pe măsură ce acesta este editat. Iar utilizatorii pot să treacă rapid de la adnotările inteligente la desen în iPad. Acest lucru funcționează și în cazul mesajelor scrise de mână.

Numbers 4.1 pentru iOS

Oferă suport pentru  LaTeX și MathML. Îți permite să incluzi ecuații matematice în documentele Numbers.

Keynote 4.1 pentru iOS

Permite utilizatorilor să editeze sau să creeze noi master slides. Iar prezentările pot fi exportate ca filme sau imagini.

Toate cele trei aplicații includ noi diagrame și forme.

iWork pentru Mac

Apple a inclus și Pages 7.1, Numbers 5.1 și Keynote 8.1 pentru Mac. Versiunea pentru desktop are aceleași caracteristici ca și cele pentru mobil. Dacă apeși pe butonul de Install, aceleași funcții vor deveni disponibile și pe iPhone, iPad. Bineînțeles, actualizarea este gratuită, la fel ca toate aplicațiile de bază din App Store.

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.