imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Iubitorilor de jocuri le plac la nebunie versiunile ce oferă pe iPhone o calitate de consolă


La începutul anului, am încercat jocul de curse GRID Autosport, unul dintre primele jocuri de pe iPhone ce oferea o calitate de consolă. În prezent, la aproape o jumătate de an de atunci, se pare că aceste jocuri au înregistrat un succes destul de mare și sunt foarte populare în App Store.

GRID Autosport a venit cu o perspectivă inovativă în industria jocurilor de pe dispozitivele mobile, din mai multe puncte de vedere. În primul rând, creatorii acestuia au fost printre primii care să includă pe iPhone jocuri la o calitate de consolă, iar Civilisation 6 face parte din același grup, ca să nu mai pomenim de Game Dev. Tycoon care a debutat, de fapt, pe o altă platformă. Procesoarele mobile din prezent și unitățile grafice integrate sunt perfecte pentru astfel de jocuri. Prin urmare, câțiva dezvoltatori s-au gândit să ofere utilizatorilor de iOS o experiență de racing la o calitate întâlnită până acum doar pe consolele de gaming.

A devenit, cu siguranță, un joc de succes. GRID e în continuare destul de popular, având în vedere că e un joc inovator și din punct de vedere al prețului. Aplicația costă în App Store 9.99 fără taxe lunare sau alte cheltuieli. Jocul costă cât costă – exact ca atunci când cumperi un joc de PS4 de pe raft, îl plătești pe loc, și nu există cheltuieli suplimentare. Desigur, lucrurile nu stau întotdeauna așa. De exemplu, EA practică micro tranzacțiile din joc și, de fapt, aceasta e compania ce dezvoltă seria Real Racing, competitorul direct pentru GRID Autosport.

Cu toate astea, se pare că utilizatorilor le plac mai mult jocurile cu preț fix, iar asta s-a reflectat în cele 10 000 de descărcări pe care le-au însumat dezvoltatorii jocului GRID Autosport. Suntem foarte curioși ce alte proiecte putem vedea pe viitor în domeniul jocurilor video, la acest tip de categorii.

Sursa: Cult of Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.