imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

Un iTunes Remote actualizat, evoluat și cu un nou design


Aplicația oficială a celor de la Apple a fost neglijată în ultima vreme. Însă acum, odată cu lansarea iOS 12, i-au fost aduse o serie de îmbunătățiri care îi vor conferi un design cu totul nou. 

Apple are câteva aplicații oficiale în App Store, însă puține dintre ele sunt atât de neglijate ca iTunes Remote. Pentru aceia care nu știu despre ce e vorba: așa cum sugerează și numele, aceasta funcționează ca o telecomandă (eng. remote) pentru iTunes. Folosind un cod, poți transfera către telefon controlul programului iTunes instalat pe computer. Poți avea acces la orice piesă, clip video sau alt conținut, și poți chiar comuta între acestea, în funcție de preferințele tale.

Deși conceptul e destul de tare, aplicația s-a aflat cam în aceeași condiție ca iTunes: bună, bună, dar nu prea. Un design demodat, probleme de compatibilitate (e singura aplicație Apple care nu a fost compatibilă cu versiunea beta a iOS 12), și alte probleme stânjenitoare, cum ar fi designul care nu încăpea pe iPhone X. Iar asta nu ar trebui să surprindă pe nimeni, de vreme ce ultimul update a avut loc în urmă cu un an și jumătate.

Așadar, pentru a evita situațiile jenante, Apple s-a pus pe treabă și a îmbunătățit toate deficiențele serioase pe care le avea aplicația. În sfârșit, avem suport tehnic pentru iOS 12, design-ul funcționează și pe iPhone X, iar aplicația arată mai bine niciodată, ca să nu mai pomenim și de apariția unei pictograme nou-nouțe.

Așadar, dacă utilizați iTune, ar trebui să încercați și iTunes Remote.

Descarcă iTunes Remote din App Store (iPhone, iPad, gratuit)

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.