imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Îți e dor de butonul Home? Nu-ți face griji, îl poți înlocui cu unul virtual!


Permite-ne să-ți arătăm o setare cu ajutorul căreia te poți bucura din nou de butonul unic al iPhone-ului pe modelele fără butonul Home. În plus, această setare s-ar putea să-ți fie de mare folos și în cazul unei defecțiuni.

Se poate întâmpla ca, pentru un motiv sau altul, butonul Home al modelelor mai vechi să e strice. De obicei, acest eveniment e însoțit de griji legate de cât ar putea costa reparația sau cum pot utilizatorii închide sau deschide pagini. Cu toate astea, nu ai prea multe motive să-ți faci griji. În iOS există o opțiune ce funcționează perfect pe post de soluție în astfel de situații:

Iată ce trebuie să faci:

  • Deschide Settings.
  • Selectează General, iar apoi alege Accessibility.
  • Caută meniul AssistiveTouch.
  • Activează comutatorul AssistiveTouch.
Butonul home virtual

În caz că butonul Home nu funcționează absolut deloc, spune-i pur și simplu lui Siri să activeze AssistiveTouch. „Turn on AssistiveTouch”. În cazul în care engleza ta sună ca limba germană, dă pur și simplu restart telefonului, apoi navighează imediat de pe ecranul deschis, urmând pașii de mai sus.

Sursa: MacRumors

Vezi oferta de produse iStyle!

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.