imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iSTYLE Cotroceni – o experiență nouă


Fie că vorbim despre deschideri de noi magazine sau de reamenajări ale magazinelor vechi, acestea înseamnă experiențe noi, mai complete și mai plăcute pentru pasionații de produse Apple care ne trec pragul.

În 2011, când magazinul și-a deschis porțile pentru prima dată, magazinul din Cotroceni era primul din rețeaua din România a lanțului iSTYLE care era realizat la noul standard impus de Apple. Mobilierul era unul standardizat, cu spații de expunere a produselor mai generoase, într-un cuvânt reprezenta viitorul. Iată că, de atunci au trecut 7 ani, rețeaua s-a extins cu multe alte magazine atât în București cât și în țară, iar altele au fost reamenajate, mereu la cele mai noi standard impuse de Apple.

iSTYLE Cotroceni a fost închis începând cu 4 iunie și se va redeschide pe 16 iunie. În tot acest interval s-a lucrat din greu la reamenajarea magazinului. Reamenajare pare un cuvânt nedrept în acest context pentru că nu e vorba doar de lumini, mobilă sau design nou. Avem de-a face cu o nouă experiență pentru fanii Apple care îi vor călca pragul. Aceasta este completată de Flex Table – zonă care a apărut pentru prima dată acum doi ani în magazinul din Vitan și este destinată serviciilor personalizate. Acolo consultanții iSTYLE, certificați de Apple, te pot ajuta, în baza unei programări prealabile, cu: configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iSTYLE START), migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iSTYLE SWITCH iOS sau iSTYLE SWITCH OS X), diverse workshopuri și cursuri de instruire (iSTYLE LEARN) și se pot organiza chiar și sesiuni periodice unu-la-unu cu un expert Apple (iSTYLE ONE 2 ONE).

În noul spațiu, reproiectat conform celor mai recente standard Apple, vei fi întâmpinat de gama completă de sisteme Mac, dispozitive iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, precum și de numeroase accesorii de calitate premium care întregesc ecosistemul Apple, inclusiv gadgeturi inteligente pentru un stil de viață sănătos și confortabil. Le vei putea descoperi și testa pe toate acestea și, la nevoie, consultanții noștri te vor putea sfătui și îndruma în alegerea celui mai potrivit dispozitiv pentru nevoile tale. iSTYLE Cotroceni nu este un simplu spațiu comercial, ci și cel mai potrivit loc de a descoperi lumea Apple și de a învăța în permanență lucruri noi, indiferent de nivelul de experiență.

Pentru ca aspectul financiar să nu fie cel hotărâtor în decizia de cumpărare și să-ți poți alege dispozitivul ținând cont doar de nevoi și de specificațiile tehnice, iSTYLE îți poate oferi diferite programe financiare precum:

Programul de Trade-In îți oferă posibilitatea de a-ți schimba rapid și convenabil, în urma unei evaluări obiective, vechiul laptop, telefon sau tabletă cu un produs Apple nou.

Și pentru că cel mai bine este să-ți folosești dispozitivul fără nici o altă grijă, te poți asigura suplimentar împotriva celor mai frecvente riscuri. Pentru asta poți achiziționa, după nevoie, oricare dintre pachetele de asigurare și extindere a garanției: iCare și iCare+. Pachete unice în România, acestea acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil.

Cu ocazia redeschiderii clienții vor putea beneficia și de oferte speciale. Profită de oferta specială și achiziționează MacBook Air 13″ cu 128 GB spațiu de stocare la 4299 Lei. Este ultra-portabil și cu o autonomie a bateriei de până la 12 ore, lucruri care-l fac partenerul ideal pentru studiu sau pentru muncă. Poți găsi de asemenea iPad Wi-Fi în varianta Space Grey la doar 1399 lei sau dacă ai nevoie de un iPad cu propria conexiune de date pentru mobilitate poți achiziționa modelul de iPad Cellular, varianta Gold la doar 2099 Lei.

Dacă ești pasionat de mișcare, sau îți dorești un accesoriu care să te ajute să duci o viață mai sănătoasă profită de bogata ofertă de reduceri la modelele Apple Watch.

Nu uita, oferta este valabilă în limita stocului disponibil așa că pentru a putea beneficia de ea e bine să te grăbești. Magazinul se deschide la ora 10:00 și se închide la ora 23:00. Cel mai probabil consultanții noștri de vânzări nu vor putea răspunde la telefon sau prelua comenzi telefonic așa că pentru a te asigura că vei beneficia de ofertă te așteptăm în magazin.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.