imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iPhoneGreen – tu decizi!


UPDATE: iPhone X face parte acum din programul iPhone Green. Acum poți achiziționa și iPhone X 64GB și 256 GB folosind programul iPhone Green. Beneficiezi de programul de finanțare și de serviciul de protecție a valorii și pentru cel mai nou și mai avansat iPhone.

An de an apare un nou model de iPhone. Procesor nou, cu mai multe nuclee, sau cu memorie cache mai mare, cu cip bionic, ecran nou, încărcare rapidă, încărcare fără fir, cameră foto mai bună, baterie mai mare, recunoașterea amprentelor, recunoaștere facială, etc. Toate acestea sunt tot atâtea motive pentru a-ți dori să ai cel mai nou iPhone în fiecare an.

La asta s-au gândit și cei de la Apple când au lansat în SUA iPhone Upgrade Program în 2015. Din păcate acesta, ca și alte servicii ale companiei din Cupertino (Apple Pay sau Apple Care – spre exemplu) nu sunt disponibile și în țara noastră.

De aceea iSTYLE a venit cu o soluție: programul iPhone Green. Acesta ne permite să fim mereu proprietarii ultimului model de iPhone în schimbul unei plăți lunare fixe. Toate acestea foarte confortabil și fără eforturi suplimentare. Să vedem despre ce este vorba.

Cine poate beneficia de iPhone Green?

Utilizatorii care doresc să aibă în buzunar tot timpul ultimul model de iPhone, dar nu vor să se ocupe de vânzarea telefonului precedent sau alte complicații. Ca și în cazul programului Apple, doar persoanele fizice pot beneficia de această facilitate. Programul te ajută de asemenea să-ți gestionezi mai bine banii, netrebuind să achiți toată suma deodată, ci efectuând plăți lunare fixe, pe care ți le poți bugeta pe întreaga perioadă.

Despre ce este vorba?

iPhone Green este un program care “include” trei servicii. În primul rând, este vorba despre posibilitatea de achiziție a dispozitivului efectuând plata în 18 rate lunare fără dobândă. În al doilea rând, ai posibilitatea de a-ți schimba dispozitivul cu un model nou oricând în perioada dintre lunile a șaptea și ultima de derulare a contractului. Adică, după derularea primelor șapte luni, fiecare client decide când și ce dorește să facă. În al treilea, dar nu în ultimul rând, este vorba despre serviciul de protecție a valorii.

Cum funcționează?

Aici trebuie precizat că pentru a te înscrie în program este necesar să mergi într-unul din magazinele iSTYLE (nu te putem înscrie online în program). Identifici magazinul cel mai apropiat (aici găsești lista completă a magazinelor iSTYLE) și mergi acolo. Alegi telefonul dorit dintre cele care participă în program (deocamdată doar iPhone SE 32GB, iPhone 7 32GB, iPhone 8 64GB și iPhone 8 256GB sunt eligibile, dar sperăm cât de curând să li se poată alătura și fratele mai mare :) ), apoi completezi cererea de credit aferentă sumei corespunzătoare modelului ales. Dacă aceasta este aprobată (în majoritatea cazurilor aceste cereri se soluționează în aproximativ 30 de minute), poți semna contractul pentru înscrierea în program. Odată semnat contractual, încep să se scurgă cele 18 luni.

În prima perioadă, până în a șasea lună, plătești ratele lunare conform contractului. Abia din cea de-a șaptea lună poți să-ți schimbi dispozitivul. Între lunile a șaptea și a unsprezecea (inclusiv) de contract, va trebui să achiți diferența aferentă plăților până în luna a douăsprezecea (inclusiv), dar după aceea îți poți schimba foarte simplu dispozitivul cu unul nou. În contul diferenței de plată (ratele până în luna a 18-a de contract) va fi preluat vechiul telefon. Mai întâi, se evaluează dacă acesta corespunde estetic și funcțional (vezi termenele și condițiile). În caz afirmativ, telefonul este preluat și se reia procesul de înscriere în program pentru noul telefon, dacă nu, se verifică dacă poate fi reparat în cadrul serviciului de asigurare a valorii. După preluarea telefonului, se poate încheia contractul pentru noul telefon.

Începând din luna a douăsprezecea, telefonul poate fi schimbat oricând cu unul nou, fără a mai achita restul ratelor până la a optsprezecea. În contul acestor rate se preia vechiul telefon, așa cum se face începând cu luna a șaptea. La sfârșitul celor optsprezece luni contractuale, după achitarea integrală a ratelor, poți păstra telefonul și se încheie perioada de acoperire a serviciului de asigurare a valorii. Este ca și cum ai fi achitat telefonul în optsprezece rate, dar ai beneficiat și de serviciul de protecție a valorii pe întreaga perioadă a contractului.

iPhone Green – iSTYLE from istyle.ro on Vimeo.

Serviciul de protecție a valorii

Pe întreaga perioadă a programului iPhone Green (optsprezece luni) beneficiezi de acest serviciu. El are ca scop principal protecția împotriva unor evenimente neprevăzute, care pot duce la deteriorarea sau dispariția dispozitivului achiziționat. Mai multe detalii despre situațiile acoperite de serviciu și de eventualele taxe suplimentare care pot apărea găsiți aici.

În loc de concluzie

iPhone Green este o nouă modalitate avantajoasă pe care iSTYLE ți-o pune la dispoziție pentru a te bucura de cea mai recentă generație de iPhone în fiecare an. Poți trece la un nou iPhone odată ce ai făcut 12 plăți, după minimum 7 luni. Trebuie doar să ne aduci vechiul iPhone și să te înscrii din nou în program. Profiți de avantajul unor plăți lunare reduse, independență față de operator (telefoanele nu sunt codate sau limitate în vreun fel, nu trebuie să închei niciun abonament) și liniștea sufletească de a-ți ști investiția protejat. În plus, tu decizi dacă îți păstrezi telefonul sau îți iei un nou model.

Am încercat să răspundem aici cât mai multor întrebări care ar putea apărea, dar probabil mai ai și altele, așa că nu ezita să apelezi la consultanții noștri de vânzări, sau poți posta un comentariu chiar aici.

 

http://bit.ly/2xs2qOA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.