imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Imagini din noua reclama Apple. Fotografiile sunt realizate cu noul iPhone Xs.

iPhone Xs: E incredibil de ce e capabilă noua cameră


A apărut și prima reclamă pentru dispozitivul flagship al celor de la Apple. Protagonistul acestui spot pentru iPhone Xs este camera foto. E aproape incredibil ce poți obține cu un  dram de creativitate!

Nu au fost prea mulți oameni care au avut ocazia să încerce cu adevărat funcțiile camerei instalate pe noul dispozitiv. Însă prin acest scurt clip, cei de la Apple încearcă deja să ne convingă pe toți că fotografierea și captura video nu au fost niciodată atât de fantastice pe un iPhone.

Iar de data asta ne-au convins…

Le-a luat doar un minut și jumătate să ne uimească la culme. În acest răstimp, ne-am uitat ca hipnotizați la display, impresionați de ce poate face camera unui smartphone în mâinile potrivite. Da, accentul se pune pe creativitate. În umila noastră opinie, acest spot publicitar e poate cel mai elaborat de până acum. Realizatorii au reușit să surprindă – în modurile slow-mo 4K la 60fps sau Time-lapse – mai multe experimente chimice cu spectaculoase jocuri de culori.

Trebuie să adăugăm că experimentele sunt atât de bine puse la punct și de uimitoare încât chiar și modelele anterioare ar fi putut obține rezultate notabile în astfel de condiții. Cu toate astea, Apple a reușit să ne facă nerăbdători să ținem dispozitivul în propriile mâini. Și abia așteptăm ca iPhone Xs să sosească și la noi în țară.

Dacă ești la fel de sigur că îți dorești la rândul tău unul dintre noile iPhone-uri, nu ezita să te abonezi pentru a avea primul acces la noile informații. Aboneză-te aici!

Află mai multe: Vezi noile modele high-end: iPhone XS și XS Max! | A fost prezentat Apple Watch 4 – vezi primele detalii!

mbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.