imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone X Plus ar putea oferi suport pentru interfețe în stilul iPad


Conform website-ului brazilian iHelpBR, dacă vei utiliza modelul mai mare de iPhone care va fi lansat în această toamnă folosind orientarea landscape, afișarea va fi cea cu care ne-am obișnuit deja pe iPad. Chiar avem nevoie de acest lucru?

Este aproape sigur că în această toamnă va fi lansat un model de iPhone cu display fără margini de 6.5 inchi. Fără nicio îndoială, un ecran de 6.5 inchi este destul de mare. Întrebarea este dacă este suficient de mare pentru ca Apple să decidă că o afișare similară celei de pe iPad este mai potrivită decât cea folosită până acum pentru smartphone-uri. Cei de la iHelpBR așa cred, și au adunat date din cele mai recente versiuni beta ale iOS 12 pentru a-și susține ipoteza.

Au forțat un Simulator Xcode iOS să afișeze pe o suprafață corespunzând unui dispozitiv cu o rezoluție de 2688 x 1242 și un raport PPI (pixeli / inch) de 458, respectând astfel specificațiile pe care se presupune că le va avea următorul dispozitiv.

În mod surprinzător, multe aplicații native care dispun de un mod landscape au afișat automat un layout folosit până acum doar pentru iPad. Mai jos poți vedea capturile de ecran care dovedesc acest lucru.

Totuși, vestea nu este atât de șocantă dacă ne gândim că și modele Plus actuale reacționează la fel dacă optezi pentru orientarea landscape. Totuși, este important să subliniem că deși iPhone X are un ecran mai mare decât modelele Plus existente, iOS îl tratează în continuare ca pe un dispozitiv de 4.7 inchi din punct de vedere al interfeței.

Se pare că sistemul va considera totuși iPhone X Plus drept un model Plus, ceea ce ar putea fi un avantaj, dată fiind dimensiunea ecranului.

Sursa: MacRumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.