imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

iPhone X Gold există, dar Apple încă nu l-a lansat


Nu l-a lansat încă. Și cel mai bine este că de data aceasta sursa a fost FCC, nu Gurman sau Kuo. Cea de-a treia culoare a iPhone-ului ar arăta așa.

După cum știi probabil, iPhone X, care a fost lansat toamna trecută, este disponibil în două culori: alb și negru. A fost o mișcare destul de neobișnuită din partea companiei Apple, mai ales de când au introdus variantele în diferite culori: de la Rosegold, la Jet Black, fără a mai menționa dispozitivele roșii. Am crezut că vor rămâne doar aceste culori, dar s-a dovedit că mai există o variantă.

Culoarea aurie pentru iPhone X, pe care Apple nu a lansat-o oficial. Putem spune cu certitudine acest lucru, deoarece dovezile provin dintr-o sursă oficială, FCC (Federal Communications Commission), nu din imagini sau dintr-o conversație necunoscută. Pentru a fi mai preciși, este vorba despre o documentație, prezentată autorităților anul trecut de către Apple.

În S.U.A., fiecare producător este obligat să trimită la FCC detaliile și parametrii exacți ai dispozitivului. Chiar și Apple. Astfel, înainte de lansarea iPhone X, compania și-a îndeplinit sarcinile și a transmis documentația. Majoritatea documentelor ar trebui să rămână confidențiale timp de 180 de zile, din motive evidente. Documentația menționată anterior, a devenit publică acum prin intermediul FCC.

Și imaginile dezvăluie un iPhone X Gold.

Documentarea a fost făcută din fiecare parte și unghi. Așadar, putem fi siguri că Apple intenționa să lanseze o a treia culoare, care nu a fost încă introdusă. Putem presupune că le-au stat în cale câteva obstacole.

Se confirmă, de asemenea, ceea ce multe surse au spus atunci, și anume că dispozitivul emblematic ar fi trebuit să fie lansat în trei culori diferite. Cu toate acestea, la un moment dat, Ming-Chi Kuo a relatat că au existat unele probleme de fabricație la iPhone-ul Blush Gold și că lansarea dispozitivului ar fi fost amânată. Cel mai probabil, cadrul din oțel inoxidabil a fost problema. În fond, compania a reușit să lanseze iPhone-ul 8 cu această nuanță, iar singura diferență dintre iPhone 8 și iPhone X este cadrul.

Dar nu putem ști nimic sigur cu privire la planurile Apple. Alte zvonuri spun că noua culoare va fi introdusă la mijlocul ciclului produsului. Totuși, pe baza faptului că dispozitivul emblematic nu a ajuns în ediția (PRODUCT)RED, putem presupune că vopsirea corespunzătoare a cadrului din oțel inoxidabil, nu este atât de ușoară.

Din punctul nostru de vedere, s-ar putea să renunțe la această opțiune. Nouă nu ne place chiar așa de mult culoarea.

Sursa: The Verge

iPhone XR
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.