imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone-ul X de 6.1″ ar putea fi marele hit al acestui an


Potrivit informațiilor de la furnizori, Apple a comandat o cantitate foarte mare de componente pentru dispozitive iPhone X de dimensiuni mari, dotate cu ecrane LCD. Dimensiunea mărită și prețul redus ar putea fi marea lovitură în sezonul viitor de cumpărături de Crăciun?

Informatorii au început să lanseze zvonuri încă din ianuarie cu privire la selectarea iPhone-urilor pentru anul 2018. Punctul lor de vedere este în continuare același. Principala afacere din acest an ar putea fi iPhone-ul X de 6.1″  cu ecran LCD. Apple a fost într-adevăr de neegalat în materie de prețuri, datorită tehnologiei nu chiar atât de ieftine OLED.

Deși aceasta ar putea fi calea principală de adoptat pentru viitoarele dispozitive, Apple va introduce și un telefon cu ecran LCD cu toate noile caracteristici ale iPhone-ului X. În cazul în care zvonurile se vor dovedi a fi adevărate, atunci sediul din Cupertino va renunța în totalitate la utilizarea tehnologiei Touch ID și va trece în întregime la identificarea facială. Conform acestor știri, în afară de modelul OLED de 5.8″, va fi lansat încă un dispozitiv OLED de 6.5″, precum și un model cu LCD de 6.1″, la un preț redus (net 600-700 dolari).

Potrivit furnizorilor, Apple a comandat o cantitate incredibil de mare de componente utilizate la fabricarea acestor dispozitive. La fel ca anul trecut, modelele Plus sunt într-adevăr cerute și în acest an, deci crearea unui model mai puțin costisitor situat în mijlocul gamei ar putea fi o idee câștigătoare.

În acest an, toate presupunerile cu privire la cele trei modele care oferă suport pentru identificarea facială (Face ID) par să fie confirmate de Rambo, dezvoltatorul care obișnuiește să caute în profunzime în orice cod sursă. A găsit chiar urme care indică un iPad cu identificare pe bază de Face ID. Acest lucru înseamnă că, în septembrie, pe lângă întreaga linie de produse iPhone, Apple ar putea schimba complet și iPad-urile.

Sursa: Apple Insider

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.