imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone-ul 8 ne va putea recunoaște fața din orice unghi


Sistemul de recunoaștere a feței găsit în codul HomePod numit Face ID ar putea avea capacitatea de a ne recunoaște fața din cele mai nefericite unghiuri. De exemplu, nu ar trebui să ridicăm iPhone 8 de pe masă pentru ca recunoașterea biometrică să aibă loc.

Am scris despre faptul că Rambo, dezvoltatorul inteligent cu ochi ager, care a găsit semnele codului care va gestiona identificarea feței în versiunea firmware 11.0.2 a HomePod-ului. Cel puțin pare că acest EnrollPearlID asta va fi. Un sistem complet nou de identificare biometrică, deoarece Apple utilizează terminologia EnrollTouchID pentru scanerul curent de amprente. iHelp BR a continuat să folosească această logică și a găsit câteva alte segmente de cod foarte interesante, care vorbesc despre modul în care telefonul ne-ar putea recunoaște chipurile chiar și atunci când este pe birou, fără a fi nevoie să-l luăm în mână.

Ei au concluzionat acest lucru din faptul că au găsit asociate cuvântul “Resting” și cuvântul “Pearl” (care se presupune că se referă la recunoașterea feței), în mai multe cazuri. Cum ar fi de exemplu “AXRestingPearlUnlock”, “com.apple.accessibility.resting.pearl.unlock” și multe alte variante pot fi găsite în cod. Dacă este să credem știrile din iulie, TouchID-ul ar putea dispărea complet de pe iPhone 8.

Există și alte detalii ce pot fi găsite în cod care ar putea confirma presupusa dispariție a Touch ID-ului chiar mai mult. “APPS_USING_PEARL” s-ar putea referi la faptul că este posibil să avem posibilitatea de a utiliza recunoașterea facială cu aplicațiile care necesită în prezent ID-ul Touch (cum ar fi App Store, netbanking, Apple Pay etc.), în afară de utilizarea acesteia pentru a debloca telefonul. Există o altă caracteristică sub numele “PEARL_AUTOLOCK”, care ar putea bloca imediat iPhone-ul dacă cineva neautorizat încearcă să- folosească. Apple ar putea elimina cu ușurință trucul pe care polițiștii britanici l-au folosit pentru a păstra deblocat un iPhone implicat într-un caz.

sursa: Apple Insider

dji
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.