imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone 8 va avea camera dublă verticală și Touch ID-ul încorporat în ecran


Imaginea modului în care va arăta viitorul telefon de la Apple și ce va fi capabil să facă devine din ce în ce mai clară cu fiecare zi care trece. Au apărut noi planuri și animații și deja putem considera că așa va arăta următorul iPhone.

Există o mulțime de supoziții despre viitorul iPhone 8 (sau oricum va fi numit) programat să fie lansat în această toamnă. Săptămâna trecută, știrile au început să se răspândească rapid pe întregul internet. era vorba despre primele imagini care se presupune că oferă o imagine exactă a viitorului telefon. Oamenii au fost indignați de conceptul din fotografii: de ce ar pune Apple Touch ID-ul în mijlocul spatelui telefonului? Majoritatea utilizatorilor au spus că nu le place conceptul.

Știrile despre problemele întâmpinate de Apple cu implementarea cititorului de amprente în ecranul telefonului tocmai au înrăutățit lucrurile și mai mult. Planurile, de mai jos, au confirmat însă faptul că Touch ID-ul va rămâne acolo unde este, încorporat în ecran. Iată-le:

Benjamin Geskin a postat această imagine pe Twitter. El creează randări pe baza informațiilor primite de la sursele sale din industrie și a propriilor conexiuni. Acum, a creat imagini ale felului în care va arăta următorul iPhone. Ceea ce este interesant la ceea ce face el este că putem să aruncăm o privire și în interiorul telefonului, nu doar la exterior. Astfel putem vedea că viitorul iPhone va beneficia și de opțiunea de încărcare fără, iar ecranul nu va avea margini.

În plus, știrile spun că telefonul poate fi încărcat pe o rază de 5 metri. În ceea ce privește camerele foto, așa cum am văzut în imaginile anterioare, vom vedea camerele duale dispuse vertical și aici. Blițul a fost plasat între cele două lentile, în timp ce microfonul poate fi găsit între bliț și camera de dedesubt. Deja putem considera știrile despre afișajele OLED ca fiind adevărate.

Au mai apărut pe internet unele planuri, pe site-ul numit Weibo, unde puteți vedea cum vor fi amplasate placa de bază și bateria în telefon.

Aceste imagini și animații nu sunt încă 100% confirmate, telefonul poate arăta diferit față de acestea, dar ne putem aștepta la ceva similar cu acestea în proporție de 98-99%.

sursa: 9to5mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.