imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone 8 se dezlănțuie pe Internet


Se pare că testerii Apple încercă deja noul dispozitiv și se pare că au navigat și pe Internet. Și, desigur, au vizitat și unele site-uri de știri Apple, care au observat imediat activitatea neobișnuită.

Analistul KGI Ming-Chi Kuo a început să prezică specificațiile telefonului magic cu ecran OLED încă din februarie. Potrivit surselor sale, produsul va avea un ecran cu o diagonală de 5,8″ cu o “bară de funcții” în partea de jos. Funcțiile acesteia sunt încă neclare și nu există nici o garanție a existenței sale. Oricum, Kuo crede că va exista și va diviza ecranul în două. Partea de jos a feței telefonului va fi bara însăși, iar cealaltă parte este de fapt un ecran mare de 5,15″, de 1125 x 2436 pixeli.

Un detaliu din cronicile lui Kuo.

Cu ceva timp în urmă, cei de la site-ul de știri Apple, Macrumors, au observat mai mulți vizitatori folosind dispozitive cu detaliile menționate mai sus. Sau pentru a fi mai exacți, au detectat dispozitive de rezoluție de 375 x 812 pixeli. Deoarece este doar o rezoluție logică, putem multiplica aceste valori cu trei (modul @3x) și vom obține 1125 x 2436 pixeli, care se întâmplă să fie dimensiunea prezisă și de Kuo.

Faptul că aceste dispozitive necunoscute sunt de fapt următoarele modele de top și nu este doar un accident, poate fi validat cu următoarele argumente:

● au fost detectate doar câteva dispozitive și putem putem fi siguri că numai câteva persoane testează iPhone 8 în această fază a dezvoltării;

● aceste dispozitive apar frecvent pe Macrumors, din nou și din nou pe măsură ce se apropie lansarea;

● toate dispozitivele detectate rulează iOS 11, iar iPhone 8 va rula și el același sistem de operare;

● majoritatea adreselor IP ale vizitatorilor aparțin Apple, iar cele care nu sunt, se află în sau în jurul orașului Cupertino;

● înaintea WWDC, aceeași metodă a scos la iveală un dispozitiv necunoscut, cu o rezoluție logică de 834 x 1132 pixeli care s-a dovedit a fi iPad Pro 10,5 “. Deci, trebuie să fie mai mulți angajați care citesc Macrumors.

Deci, care este concluzia? În primul rând, Kuo pare să aibă din nou dreptate. Nu neapărat despre fiecare detaliu, dar merită să-i luăm în serios știrile. Sursele sale par să fie destul de bune și de această dată. În același timp, Macrumors spune că putem ghici din rezoluția iPhone 8 că lățimea telefonului va fi aceeași (sau poate puțin mai îngust) cu cea a iPhone 7, dar va fi puțin mai înalt.

Singura necunoscută este bara de funcții. Pentru a fi sinceri, suntem puțin îngrijorați de ea …

sursa: Macrumors

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.