imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPhone 8 argintiu cu alb


Martin Hajek a creat câteva noi imagini pe baza fotografiilor și informațiilor noi apărute despre iPhone 8. Mai mult, a fost creată versiunea argintie a telefonului, lucru care a ridicat câteva noi întrebări.

Am scris mai multe articole despre specificațiile și funcțiile noului iPhone, care probabil vor apărea în viitorul dispozitiv. Dar la ce folosesc toate acestea dacă designul nu este funcțional, nu? Martin Hajek a realizat o randare a telefonului pe baza informațiilor pe care le avem la dispoziție, care ar putea fi mai aproape de felul în care telefonul va arăta. Cu această ocazie a apărut o problemă destul de serioasă la modelul argintiu: “insula camerei” care strică puțin aspectul feței telefonului.

Dacă vă uitați pe partea din față a telefonului cu mai multă atenție, puteți observa că cea mai mare diferență dintre această variantă și cea de culoare negră este aceea că difuzorul și camera frontală par să fie complet detașate datorită marginii albe, Acestea nu se integrează perfect în design așa cum se întâmplă cu versiunea neagră. Randările lui Martin arată, de asemenea, că versiunea cu sticlă pe spatele telefonului este cea mai probabilă, ceea ce indică, de asemenea, prezența încărcării fără fir. Există o ramă metalică în jurul suprafeței de sticlă, unde se pot vedea și benzile antenei, undeva în același loc ca la modelele iPhone 5, 5s și SE, astfel încât ele nu ar mai apărea pe spatele telefonului.

Acum, că vorbim despre spate, aici designerul a venit cu o suprafață frumoasă și strălucitoare, cu un logo disproporționat de mare. Nimic nu poate explica de ce logo-ul ar crește atât de mult în dimensiune: suntem de părere că telefonul devine un pic prea intrusiv în acest fel, dar acesta este doar punctul nostru de vedere. De asemenea, camera ocupă noua poziție în acest model, iar designerul a eliminat și marginile acelea proeminente, astfel încât să nu mai iasă atât de mult în evidență pe spatele telefonului. Suntem foarte curioși să vedem care dintre soluții va fi cea care va apărea în versiunea finală a celor de la Apple. Ce variantă/culoare vă place cel mai mult?

sursa: 9to5mac

MBA
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.