imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
iPhone 2019

E Pur și simplu imposibil ca iPhone 2019 să arate așa


Dar tehnologia ce apare în randările de mai jos e cât se poate de reală. Intrăm oare, odată cu iPhone 2019, în era camerelor cu 3D-mapping?

În prezent, adevăratul iPhone 2019 se află în faza de EVT (Engineering Validation Testing), iar Apple se ocupă de prototipuri. Între timp, OnLeaks și digit.in susțin că au obținut deja anumite informații despre viitoarele modele.

Chiar dacă informațiile se vor dovedi adevărate, datorită fazei EVT, iPhone 2019 se poate schimba destul de mult odată cu trecerea timpului. Așadar, e bine să tratăm aceste noutăți cu un anumit grad de scepticism. Potrivit acestora, se pare că Apple va proiecta și implementa pe iPhone 2019 o nouă tehnologie de camere numită ToF – Time of Flight.

Aceasta va permite dispozitivelor să creeze hărți de profunzime, bazându-se pe timpul necesar luminii să se reflecte înapoi către un senzor. Procesul seamănă destul de mult cu principiul unui sonar. FaceID utilizează aproape același principiu ca tehnologia VCSEL. Cu toate astea, distanța de acțiune e mult mai mică decât cea a sistemului ToF, care poate cartografia și spații mai mari. Acesta poate fi util în special în domeniul tehnologiilor AR și VR. În plus, poate face ca funcția de autofocus să devină chiar și mai precisă și eficientă.

Randările de mai sus cu iPhone 2019 se bazează doar pe un set de zvonuri. Acestea includ cea de-a treia camera pe spate, esențială pentru funcționarea acestei tehnologii. Însă un lucru e cert, Jony Ive nu ar crea niciodată o insulă de senzori atât de urâtă și asimetrică. Cu toate astea, imaginile ilustrează perfect noua tehnologia.

Sursa: AppleInsider

Vezi oferta de produse iStyle!

iphonexr
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.