imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPad Pro: personalul AppleCare a primit 6 noiembrie ca dată de finalizare a trainingului pentru iPad Pro


Apple a anunțat luna noiembrie ca fiind data la care mult așteptatul iPad Pro, împreună cu accesoriile sale, va deveni disponibil pentru livrare. Cei de la 9to5Mac vin să înainteze data de 11 noiembrie ca dată la care tableta va fi disponibilă în magazine și pe magazinul online și de obicei, aceștia sunt destul de bine informați în ce privește lansările de produse.

Aceștia mai spun că Apple a cerut celor din departamentul AppleCare să finalizeze trainingul cu privire la oferirea de asistență pentru noul iPad până pe data de 6 noiembrie. De asemenea se pare că va mai apărea un accesoriu, util la încărcarea noului Pencil, un adaptor Lightning mamă-mamă care facilitează încărcarea stylus-ului prin intermediul unui cablu USB Lightning. O imagine a acestui accesoriu o puteți găsi aici.

Din păcate momentan nu avem nici o informație despre disponibilitatea iPad Pro în România. Cum vom avea disponibile aceste date le vom comunica aici, prin intermediul contului de Facebook, pe site-ul istyle.ro sau prin newsletterul nostru.

sursa: 9to5Mac

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.