imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iPad Pro disponibil pentru comenzi în magazinul online Apple și pentru precomenzi pe iStyle.ro


Începând de astăzi, Apple preia comenzi pentru iPad Pro prin intermediul site-ului. Primele unități vor fi livrate vineri 13, uneori ziua de vineri 13 este norocoasă. De asemenea Apple notează că produsul este disponibil și în multe dintre magazinele sale începând de astăzi.

iPad-Pro-preorder-2

Momentan Apple Pencil și Smart Keyboard-ul vor fi disponibile abia de săptămâna viitoare, ele nefiind listate ca disponibile pentru a fi ridicate în nici un magazin.

iPad Pro-ul este noul vârf de gamă al tabletelor de la Apple. Cu un ecran retina cu diagonala de 12,9 inchi, sistem audio cu patru difuzoare, 4GB RAM și o serie de accesorii dedicate, cum ar fi Apple Pencil și Smart Keyboard, iPad Pro-ul are menirea de a redeschide apetitul consumatorilor pentru tabletele de la Apple, dar și să deschidă noi piețe pentru acestea, cum ar fi piața cu profil business și profil creativ.

Gama iPad Pro-ului va acoperi opțiunile deja cunoscute: trei culori (Space Grey, Silver și Gold), doar Wi-Fi sau Wi-Fi și celular și variantele de capacitate de stocare (32 GB și 128 GB).

Din păcate România lipsește din lista țărilor în care produsul este disponibil la lansare: Anguilla, Antigua și Barbuda, Australia, Austria, Belgia, Canada, Insulele Cayman, China, Republica Cehă, Danemarca, El Salvador, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Groenlanda, Guatemala, Hong Kong, Ungaria, Irlanda, Isle of Man, Italia, Japonia, Liechtenstein, Luxembourg, Malaiesia, Mexic, Monaco, Olanda, Noua Zeelandă, Norvegia, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Rusia, Singapore, Slovenia, Spania, Suedia, Elveția, Tailanda, Trinidad Tobago, Turcia, UAE, S.U.A., U.K., Uruguai, și Insulele Virgine.

Deocamdată, singura comunicare oficială primită este faptul că putem prelua precomenzi. Dacă doriți să vă rezervați o tabletă din primul transport pe care îl vom primi puteți plasa o precomandă pe site-ul nostru și în momentul în care primele unități vor sosi, veți avea prioritate la alocarea produselor.

sursa: Apple

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.