imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12: Salvarea notificărilor de grup


Specialiștii de la Apple au luat în considerație mentalitatea utilizatorilor atunci când au dezvoltat următoarea versiune de iOS și mulțumită acestui fapt, în curând va apărea salvarea notificărilor de grup. Am așteptat mult timp această opțiune, deși este aproape o inovație obligatorie.

În general, nu analizez care sunt funcțiile care diferă între iOS și Android, dar notificările de grup au fost o temă predilectă pentru utilizatorii iPhone, astfel încât dezvoltatorii pur și simplu au fost nevoiți să introducă această funcție în iOS. În prezent, dacă citesc conversațiile iMagazin în iMessage, multe notificări apar în Notification Centre. Același lucru este valabil și pentru postările pe Twitter, pentru notificările de pe Facebook și așa mai departe.

De asemenea, se poate întâmpla ca modul în care apar notificările să nu fie transparent, motiv pentru care acestea pot fi pierdute cu ușurință, deși ar putea fi considerate importante de către utilizatori. Totuși, Craig Federighi și echipa sa au luat în considerare această problemă și, de acum înainte, sistemul va colecta aceleași elemente într-un singur loc. Desigur, le putem verifica unul câte unul, dar în termeni de previzualizare a notificării, aceasta este mai transparentă și îți oferă o soluție mai bună.

Această soluție i-ar putea ajuta pe utilizatori să nu-și verifice telefonul minut după minut. O așteptăm cu nerăbdare!

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.