imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube
Cifra 12, încadrată de linii de grafic ascendente, simbolizând trendul sugerat de cei de la Mixpanel.

Mixpanel: iOS 12 e acum pe majoritatea telefoanelor


A durat doar două săptămâni ca noul sistem să treacă de această barieră. De acum, ultima versiune de iOS 12 rulează pe majoritatea dispozitivelor iPhone și iPad. Hai să vedem ce au de spus cei de la Mixpanel.

Potrivit calculelor realizate de Mixpanel, adopția iOS 12 din 4 octombrie, la două săptămâni de la lansarea oficială, e de 47.54% din totalul dispozitivelor. În aceeași zi, rezultatul obținut de iOS 11 a fost de 45.59%. Astfel, putem concluziona, fără niciun fel de exagerare, că:

Majoritatea dispozitivelor iPhone și iPad rulează, de acum, ultima versiune a sistemului de operare.

Nu e deloc o performanță de neglijat, având în vedere perioada relativ scurtă de timp. Cu toate astea, nu suntem prea surprinși. Asta pentru că update-urile iOS sunt recunoscute pentru rapiditatea cu care se răspândesc, comparativ cu Android.

În același timp, trebuie să precizăm că aceasta nu e o statistică oficială Apple. Cei de la Mixpanel au, de obicei, tendința de a exagera cifrele, comparativ cu datele reale. Cu toate astea, cifrele sunt mai mult sau mai puțin de încredere.

Analiza Mixpanel

Mixpanel a examinat și anul trecut rata de adopție a sistemului. Anul trecut, la două săptămâni de la lansarea iOS 11, rezultatele erau de 38.5%. Prin urmare, se pare că iOS 12 se răspândește vizibil mai bine decât predecesorul său. Motivele nu sunt greu de intuit. iOS a fost destul de problematic, în timp ce iOS 12 pare unul dintre cele mai stabile sisteme. În afară de problema charging-gate, care afecta un număr limitat de dispozitive, nu s-a înregistrat nicio altă problemă. Acest lucru se reflectă, cu siguranță, în viteza cu care se propagă sistemul.

La mai mare!

Sursa: MacRumors

Află mai multe: iOS 12: Cum te ocupi de notificări când ai ecranul blocatÎn 2 zile, iOS 12 rulează pe 10% dintre dispozitive

Vezi oferta de produse iStyle!

tradeinmbp
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.