imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12: Modificarea calității audio în Voice Memos


Cu iOS 12, Voice Memos nu oferă doar un nou design, ci și noi caracteristici. De acum înainte, poți schimba calitatea înregistrărilor tale vocale.

Când Apple a declarat la WWDC că aplicațiile iOS și macOS se vor apropia și mai mult în viitor, au anunțat, de asemenea, că pentru anumite aplicații de sistem, conceptele vor fi finalizate în acest an. Au menționat Voice Memos ca un exemplu al aplicațiilor care vor funcționa la fel în iOS 12 și MacOS Mojave în ceea ce privește design-ul și funcțiile oferite.

Astfel, revizuirea majoră a aplicației nu se referă doar la noul design, ci și la noi caracteristici. Una dintre noile posibilități oferite constă în faptul că de acum încolo poți schimba calitatea audio a înregistrărilor salvate. Desigur, nu toți utilizatorii au nevoie de această funcție, dar pentru cei care doresc să se înregistreze cu un dispozitiv mai profesionist (de exemplu, pentru un podcast, videoclipuri, interviuri), poate fi util.

  • Deschide Setări și Voice Memos
  • Alege opțiunea Calitate Compresie audio
  • Alege formatul AAC sau Necomprimat

AAC este formatul standard de calitate pentru streaming al Apple Music, care încearcă să comprime totul în așa manieră încât majoritatea oamenilor nu vor observa. Formatul de fișier necomprimat nu are un nume propriu în setări, dar cred că este ALAC (Apple Lossless Audio Codec) – procesul de digitizare „unlossy” dezvoltat de Apple.

Sursa: 9to5Mac

 

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.