imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

În mai puțin de 2 zile, iOS 12 rulează pe 10% dintre dispozitive


Septembrie e luna în care se lansează noi dispozitive. Nu e greu să te obișnuiești cu programul normal al companiei Apple. Alături de noile smartphone-uri, se lansează și noile versiuni de iOS. Anul acesta nu a făcut excepție.

Versiunea finală de iOS 12 a devenit disponibilă pentru public pe data de 17 septembrie. Aceasta a venit cu o mulțime de noi funcții și promite performanțe mai bune și alte optimizări. Sistemul se mișcă atât de bine încât, în aproape 48 de ore, a fost instalat pe 10% dintre dispozitive. Deși primul feedback a fost absolut pozitiv, prin comparație, anul trecut, iOS 11 atinsese același prag la doar o zi de la lansare.

Iar dacă mai mergem cu încă un an în urmă, iOS 10 a ajuns pe 14.45% dintre dispozitive în doar 24 de ore. Chiar dacă utilizatorii tind să fie mult mai atenți cu update-urile, cei de la Apple se pot declara mai mult decât mulțumiți.

Pe lângă dezvoltarea noilor funcții, iOS 12 a beneficiat de foarte multă atenție la capitolele stabilitate și fiabilitate. Noul sistem a venit cu îmbunătățiri serioase atât în ceea ce privește viteza, cât și performanța.

iOS 12 se adresează și modelelor mai vechi

Nouă ne place să adăugăm, discret, că acest update nu îmbunătățește doar modelele recente, cât și pe cele mai vechi. Dacă verifici performanța unui iPhone 6 Plus după instalarea sistemului, vei observa că aplicațiile se deschid cu 40% mai rapid, tastatura apare cu 50% mai repede, iar deschiderea aplicației Camera durează cu 70% mai puțin.

Prezentare iOS.

Noi am testat iOS 12 la birou – pe mai multe telefoane, de la iPhone 6 la iPhone X – încă de când a fost lansată prima versiune beta. Am fost surprinși de optimizarea performanței încă de la prima versiune beta. În special când am instalat-o pe dispozitive mai vechi. În cazul iPhone 6, modelul de acum 4 ani, am descoperit o serioasă îmbunătățire a performanței generale.

iOS 12 e disponibil începând cu iPhone 5s și iPad mini 2. Încearcă și tu noul sistem și nu ezita să ne împărtășești părerea!

Sursa: Macrumors

Vezi oferta de produse iSyle!

mba
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.