imagazin arrow2-left arrow2-right arrow2-top arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right cart close dossiers education fb instagram menu notification oander rss rss-footer search service shuffle speech-bubble star store stores tests twitter youtube

Această postare nu a fost actualizată de mai mult de un an. Conținutul poate fi depășit.

iOS 12: Cum să adaugi o altă față la autentificarea Face ID


Așa cum pentru Touch ID puteai adăuga mai multe amprente, acum iOS 12 îți dă ocazia să înregistrezi mai multe fețe ce pot debloca iPhone-ul prin Face ID.

Cu toate astea, pentru moment nu avem vești oficiale cum că Face ID va putea fi operat de mai mulți utilizatori. Fără îndoială, această funcție are capacitatea de a se extinde și la alte dispozitive, în caz că noua serie de iPad Pro va veni cu Face ID.

Dacă adaugi o nouă față, poți grăbi lucrurile și poți crește eficiența funcției Face ID în câteva situații, de exemplu atunci când lucrezi într-un domeniu în care trebuie să porți mască.

La început se poate ca telefonul să îți ceară să introduci codul de acces pentru a se asigura că ești adevăratul posesor.

Adăugarea unei noi fețe în Face ID:

  1. Accesează Settings
  2. Găsește meniul Face ID & Passcode
  3. Introdu codul personal
  4. Selectează Set Up an Alternative Appearance

Pot adăuga fețele altor utilizatori pentru autentificare?

Ei bine, așa cum s-a întâmplat și cu Touch ID, vei avea această posibilitate și pentru Face ID. Bazându-ne pe rapoartele primite de la utilizatori, se pare că funcționează, în ciuda faptului că Apple nu a emis nicio poziție oficială pe această temă.

MBA Retina
Apple Inc. (AAPL)

Ai citit asta?

“Fiecare Mac pe care îl cumpărăm permite IBM să economisească bani.”

Computerele care funcționează sub Windows ajung să fie, în final, de trei ori mai scumpe decât Mac-urile.